• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
No ja tez nie poki na monitorze nie zobaczylam nadal pecherzykow. no teraz oby sie wchlonely choc tak poyslalm ze mogly by nie mogly by iursnac zamist sie kurczyc to moz eby mi droznosc przy laparo zrobili. Ale to takie moje gadanie.
No zobacze co przez te dwa w sumie trzy cykle sie wyjasni w tym czasie bede szukac ginka. Moze w Poznaniu siostra mi pomoze.

A czy jedno serduszko to lekarz mowi ze pewnosci nie ma... Tak wiec dowiem sie w 12 tyg.
Ale ciesze siw z tej pikajacej plamki :-) :-P
A jestem dokladnie 6 t 0 dni tak jak wychodzi z terminu @, mowi ze sie idealnie wstrzelilam :-P

akuku super wieści:) 3,49 minimetra:)?o matko jakie malusi:)
ja dziś schizuje -wydawało mi sie ,że coś czerwonego delikatnie na papierze zauważyłam ale sama nie wiem-tłumacze sobie ,że moze jakiś błąd na tym papierze cholernym był, chyba ze sie rozwinie i to plamienie przed @ bo miałam kilka razy...hmmm -już zaczynam schizować-i tak długo wytrzymałam w tym cyklu:)
dlaczego nie dziwi mie twoja nadrzerka? tyle miesięcy niepowodzeńto mogło sie tez przyczynic do problemów z zajsciem w ciąże, ale dzidzi nic nie grozi z tego powodu?

patu$ kochana jestem w szoku-bo spadek był piękny i za bardzo nie wiem co mam mysleć-myslałam ze tempka jest miarodajna-a inaczej wyglądałby dla mnie cykl bezovulacyjny ;/
nie mówił co mogło byc przyczyną-to napewno pierwszy raz-zasze na monitoringu było widać płyn po ovu przecież.Niesteyt czesto lekarze nie wczuwają sie w sytuacje pacjęta-dla niego z jego wiedzą o zaburzeniach półtora roku to pewnie nie długo-ale dla nas to droga przez męke.Wczoraj czytałam artykuł w Grazi chyba właśnie o staraniu sie o dziecko-dziewczyna pisze o swojej sytuacji -walczy juz 6 lat-o kryzysach , zwątpieniach, o hormonach i bolesności kuracji które przechodziła-a na invitro cały czas zbiera;/pobeczałam sie aż,bo ja już dzieki Bogu mam córkę.Nie mozna sie poddawać! ale ja nie przerywałabym tej kuracji i poczekała jescze dwa miesiace

Cześć dziewczynki, ja dziś tylko na chwilę bo jadę do wrocławia- egzaminy mam.
Dziś tempka wysoko, ale mierzyłam godzinę wcześniej i dodałam 0,1 st.

Patu$ka strasznie mi przykro kochana :* takiego czegoś się nie spodziewałam! Kurcze, kto by pomyślał że pęcherzyki mogły nie pęknąć, ostatnie cykle były takie piękne.. Tulę Cię kochana i mimo wszystko nie załamuj się :*

Akuku gratuluję :*:-)

kasiol ja tez bylam w nieziemskim szoku biorac po uwage ze mialam i 4 pecherzyki i na prawym i na lewym i wszytsko ladnie pekalo. A teraz byly tylko dwa i to na prawym jajniku i nie pekly wrecz przeciwnie obkurczyly sie. powiedzila mi ze one seie do terminu @ wchlona bo nie rosly tylko malaly. o zawiedziona jestem bo to jeden cykl do tylu. No i oczywiscie bylam w trzech aptekach pregnylu nie meili dopiero na zamowienie na wtorek. Ale w tym cyklu to i tak juz nic sie nie zmieni. wiec moje testy poczekaja kolejny cykl.

No co zna to juz nie mam wplywu. jestem rozgoryczona,ale z drugiej strony ciesze sie szczesciem akuku bo wiem z ei dla mnie wyjdzie slonce.

Akuku trzymam wiec kciuki za jedno porzadnie bijace serduszko.....a moze i dwa ? :-)

kasiol ale widzialas to czerwone na papierze czy tylko Ci sie wydawalo ? Przyuwaz czy taka sytuacja sie powtorzy,moze to implantacja ? Tempka dalej jest piekna, wiec trzymamy kciukaski !!! :tak: Nadal bierzesz Castagnus ?

natka trzymam kciuki za egzaminy Kochana :* cudna ta Twoja temperatura :) !!

patu$ka powiem Ci ze szok jaki mnie wczoraj ogarnal jak przeczytalam wczorajszego posta po wizycie u gina. Mialas przeciez takie piekne pecherzyki, tak pieknie rosly i co sie stalo ?! nie wierze ze to bez jakiejkolwiek przyczyny :|

Patuska az siebpoplakalam :-( boziu jak Ty sie.musisz meczyc, biedna, nawet nadziei nie ma ( choc juz nie raz slyszlalam o dzieciach z cyklu bezowulacyjnego)
No ale kurcze on Cie konituruje to wie .
Tylko moj ostatni wykres tez jak bezowulacyjny wyglada... Ehh

kasiol jak tempka dzisiaj ??
Te plamienie to moze byc dobry znak, ale nie musi. Ja trzymam kciuki :-)

Lekarz powiedzial ze gdyby nadzerka miala byc powodem nieplodnosci to kobiety nie musialyby uzywac.antykoncepcji. No i powiedzial ze teraz nie mam nic z tym robic.

Patuska kochana ja wiem jak jest Ci ciezko, jak to boli i to jest nie fair... Ja mam juz 2 dzieci i gdybym mogla to teraz bym sie z Toba zamienila, zebys mogla.nosic ta kruszynke w brzuchu, ja moglam poczekac.
Ajj jak mi przykro ze tak masz pod gorke.
Ja w sumie nie wiem jak mialam bo monitoringu nie mialam a jak widac wysoka tempka to mozna sobie wykresem tylek podetrzec ...

Nuska no ja wczoraj do gina mowie , ale jedno serduszko tak ?? A on do mnie a to jeszcze pewnosci nie ma...
A ogolnie powiedzial ze w pl sie zmienilo ze zaczyna sie leczenie nieplodnosci po poltorej roku. Ogolnie mily lekarz pokazywal wszystko i mowil... Ta nadzerka sie przestraszylam no ale jak mowi ze nic nie mam robic to nie robie.
Powiedzial ze jak dzwigam to mam nie ryzykowac i isc do lekarza mowi ze boli brzuch i isc na zwolnienie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry