• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Cześc dziewczynki :-)
Jak tam po wczorajszych imprezach? Jeszcze wszystkie odsypiacie hehe? :-) cisza większa niż w swięta ;-)
My w sumie całkiem krótko się "bawiliśmy" (tzn siedzieliśmy ze znajomymi) bo już o 3 kładliśmy się spać :-)

Miłego popołudnia :*

hej hej :)

witam w Nowym Roku :) My tez bawilismy sie do 3, w sumie to troche przed bo o 3 bylismy juz w domu. Fajnie bylo :) Choc Ł. musial odsypiac dlugo a i tak nieprzytomny chodzil jak to on kiedy cos sie poprzestawia :P

kasiol super, ze owulacja o czasie,widzisz, zaczynalysmy razem a ja jak zawsze na szarym koncu :-p trzymam mocno kciuki !! :*

patu$ kiedy planujecie wizyte w sprawie IUI ? czy termin juz znacie, czy jeszcze to pozostaje w planach dalszych ?

akuku mam nadzieje, ze Ty jeszcze nie rozpakowana :P Choc w sumie chyba bys juz bardzo chciala, bezpieczny termin juz zaliczony wiec teraz chyba pozostaje trzymac kciuki za szybkie rozwiazanie, synus na pewno wie kiedy ma sie pojawic na swiecie :-)

natka a gdzie sie podzial Twoj wykres ?

Czesc :**

Nuuuśka widziałam wczoraj na wątku o planowaniu płci że podejrzewałaś sylwestrową owu i widzę że dzisiejsza tempka to potwierdza, super! Mam nadzieję że tym razem udało się idealnie wpasować :-)
Co do mojego wykresu to musiałam pewnie odznaczyć przypadkiem w telefonie pokazywanie sygnatury :-)
Widzę że znowu z kasiolem lecicie prawie łeb w łeb z cyklem :-) testowanie zapewne wypadnie Wam podobnie!! Trzymam kciuki :*

A wlasnie Patu$ co z Waszą IUI?

Miłego dnia :*

hej:)
o jak dobrze ,że nareszcie skończy się to obżarstwo:) jak dobrze być w pracy i w takim spokoju:) bez szykowania jedzenia, mycia naczyń i znów jedzenia:)
u mnie raczej na bank po ovu, w dzień przed i w sylwestra mega ból lewego jajnika -wiec raczej to było to:)ale i tak wpasowanie w ovu w naszym przypadku nic nie oznacza:( aaaaah trudno w tym cyklu jak sie nie uda to przynajmniej bede mogła w lutym na wyjeździe z pracy coś wypić... :)a jak nie -jeszcze lepiej:)
miłego dnia:)
akuku trzymasz się:)???

natka, Nuuuska jeszcze to odwlekamy...nie iwem kiedy sie pojawimy w Poznaniu,na razie o tym nie mysle...wczoraj auto sie nam posypalo w drobny mak i nie wiadomo czy warto bedzie naprawiac takze na razie myslimy o tym co sie teraz wydarzylo.

Nuska masz racje chcialabym juz..ale co ja sobie moge hehe. No zobaczymy kiedy maluch sie zdecyduje.
Teraz to chyba naeet lepiej bo m wczoraj na spscerze jak bujwl dzieci na karuzeli sie poslizgnal I obil sobie nerki I go wszystko boli..wiec z takim jeczadlem I stekadlem nie chce na porodowke jechac bo to on ma sie zajac mna a nie ja nim hehe.

Fajnie ze I Ty I Kasiol jestescie po owu. Trzyma kciuki by tym razem wyszly dwie kreseczki.

Patuska oby problem z autem szybko sie rozwiazal.

Natka jak sie czujesz??

Milego dnia. Ja dalej odliczam..15 dni.. tqk blisko a tak daleko..

witam

U nas Sylwester udany ;) Znajomi pojechali nad ranem do domu. Wczoraj cały dzien snułam sie po mieszkaniu niewyspana, ale oczywiscie połozyc się nie było jak bo moja mloda domagala sie zabawy....

Dzis w pracy jestem, ale tylko do 13:30, potem zabieram mloda z przedszkola i ide z nia do dentysty. Trzmajcie kciuki zeby ładnie ząbki pokazala.

U mnie testy owu caly czas negatywne. Dzis 12 DC wiec jeszcze jest szansa ze to sie zmieni. No nic, zobaczymy, jakos nie wiaze z tym cyklem wiekszych nadziei.

reklama
akuku nie do konca razem po owulacji bo moja jeszcze przede mna - najprawdopodobniej dzis :tak: takze wczoraj z wieczornymi starankami udalo sie wstrzelic idealnie, teraz tylko musimy czekac na rezultaty mam nadzieje, ze w koncu sie uda, jesli nie - walczymy dalej :happy2:

natka kochana owulki jeszcze nie bylo, podejrzewalam ze moze sie pojawic ale modlilam sie zeby nie bo ciezko byloby sie wstrzelic :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry