Nuuuśka
..kocia mama ;]
natka kochana jesli owulacja w ogole byla, to obstawiam ja w 17dc. Ale watpie zeby w ogole byla. Niestety to cykl bezowulacyjny na to wyglada, granice ustawilam bo tak mi lepiej mierzyc ewentualny odstep i wartosci temperatur,Estrofem niestety moze wplywac na wartosc pomiarow w I fazie cyklu,tzn powoduje wiekszy wyrzut estrogenow ( co dobrze akurat),ale moze rowniez wydluzac I faze cyklu, ale nie az tak jak to u mnie. A potrzebny jest bardzo bo moje endo jak sie okazuje przy porownywaniu poprzednich cykli bylo tak cienkie i mizerne, ze gdyby cokolwiek sie tam zagniezdzilo to chyba bylby cud
a po Nim samym ladnie tylo. Nie martwie sie poznymi owulacjami bo przewaznie mialam je w okolicach 16-17dc ale niepokoi mnie ten cykl i to ze jak na zlosc tsh poszlo w gore, moja gin na urlopie, przez co nie bylo monitu i miedzy Bogiem a prawda pojecia nie mam co sie dzieje tam w srodku :-(
tysia przede wszystkim jakiej czulosci masz testy owulacyjne ? Byc moze masz testy o zbyt duzej czulosci, stad nie wychwycaja pelnego piku, nawet jesli sie pojawil.Progesteron zawsze warto zbadac 7 dpo nawet jesli podejrzewasz ze owulacja nie wystapila, pozwoli to najpewniej ja potwierdzic badz znegowac, ale przede wszystkim pokaze, czy nie jest on za niski w II fazie cyklu ( bo patrzac na moj wykres jesli doszlo do owulacji jakims cudem widac ze progesteron jest bardzo niski przez wysoki poziom estrogenow).
a po Nim samym ladnie tylo. Nie martwie sie poznymi owulacjami bo przewaznie mialam je w okolicach 16-17dc ale niepokoi mnie ten cykl i to ze jak na zlosc tsh poszlo w gore, moja gin na urlopie, przez co nie bylo monitu i miedzy Bogiem a prawda pojecia nie mam co sie dzieje tam w srodku :-(tysia przede wszystkim jakiej czulosci masz testy owulacyjne ? Byc moze masz testy o zbyt duzej czulosci, stad nie wychwycaja pelnego piku, nawet jesli sie pojawil.Progesteron zawsze warto zbadac 7 dpo nawet jesli podejrzewasz ze owulacja nie wystapila, pozwoli to najpewniej ja potwierdzic badz znegowac, ale przede wszystkim pokaze, czy nie jest on za niski w II fazie cyklu ( bo patrzac na moj wykres jesli doszlo do owulacji jakims cudem widac ze progesteron jest bardzo niski przez wysoki poziom estrogenow).

rano sluz byl normalny, a po poludniu najpierw blado rozowy a teraz z rozowego przeszlo na podbarwiony brazowy
kiedy jedziecie na badania ??
szok, jaka niska. Nie wiem, ale chyba cos w tym jest, bo moja niska, Twoja niska, a moze w pechowym dniu zaczelysmy @ ?? bo w koncu razem
Staram sie doszukiwac czegos dobrego w tym wszystkim ale powiem Ci, ze nie widze kurde nie widze !! jeszcze te plamienia, coraz wieksze...mam nadzieje, ze do jutra sie uspokoja, bo jakos nie widzi mi sie kolejny cykl po 20 dniach :/ pomieszanie z popataniem..