Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Jak mi budzik zadzwonił i się obudziłam to myślałam że się popłaczę!! (.)(.) bolały i bolą nadal że myślałam że nie wezmę termometru do ręki bo każdy ruch wiązał się z bólem nie do opisania :-( musiałabym chyba chodzić nago bo nawet materiał bluzki mnie drażni, o staniku nie wspominając. Miewałam już kilkakrotnie bóle po duphastonie ale to co jest w tym cyklu przechodzi ludzkie pojęcie!!!
no ale wzięłam jakoś ten termometr, zmierzyłam temperaturę i same widzicie co jest!! No płakać mi się chce, co za porąbany cykl :-( skacze sobie jak chce, nie wiem może z termometrem jest coś nie tak... :-(Poszłam spać dalej, po godzinie dzwoni mi budzik bo mieliśmy jechać do Wrocławia po wyniki badania nasienia. No ale mojemu szanownemu małżonkowi nie chciało się dupy ruszyć z łóżka!!! Ja już nie wiem czy jemu na czymkolwiek zależy. No po prostu dosyć mam tego wszystkiego, ten dzień jest okropny, chodzę raz wściekła, raz ryczę... Normalnie masakra :-(
.....nie no brak slow. Ale nie martw sie, ja wczoraj z moim L. tak sie pozarlam ze o malo bym mu wszystkie kudly z glowy powyrywala. Czasem zastanawiam sie, czy mi sie to sni czy na prawde mam faceta ktory czasem zachowuje sie gorzej od malego dziecka !!
a to dobrze, mowi sie, ze kobiety majace duze wyrzuty estrogenow maja wieksze szanse na zajscie w ciaze, czyli taki wykres jak masz Ty, jak miaa akuku, czy paulinka.Zadna stala tempka, tylko raz w gore raz w dol