natka kochana poczekaj, Ty w poprzednim cyklu robilas bete prawda ?? Dobrze pamietam ?
Mialas w takim razie dokladnie to co ja teraz, testy na +, tempka piekna a mimo to beta ujemna. Ale gin wtedy potwierdzil ciaze biochemiczna prawda ?? Powiedz mi na jakiej zasadzie, co go do tego sklonilo ? pytam bo pisze o tym z
piranha z watku planowania, kurcze trzeba znalezc na to jakis sposob bo to normalnie az jest dziwne !!
Wklejam Ci post piranhi. Poczytaj czasem co pisze - daje duzo do myslenia
Nuuuśka, dziwne z tą betą, Ty nie pisałaś przypadkiem o dziewczynie z innego forum, u której testy paskowe wychodziły pozytywne a beta wyszła jak u Ciebie? Co się okazało? Przecież to jest fizycznie/chemicznie/biologicznie niemożliwe zakładając fakt, że test paskowy barwi się pod wpływem zwiększonego poziomu hCG. Może być, że beta zdążyła już opaść w krwi a w moczu zostały jeszcze jej śladowe ilości. Ja jestem pewna, że to była ciąża, podobno przy ciąży biochemicznej zarodek niewłaściwie się zagnieżdża, beta dzień po zagnieżdżeniu wynosi poniżej 1 mIU/ml, jeśli zatem cosiek zagnieździł się w 9 dpo i załóżmy w 10 dpo beta była poniżej 1 (przy niewłaściwym zagnieżdżeniu wzrost bety będzie słabszy) to do 13 dpo mogła się wyzerować (a test 10-tka wykaże cień przy małych wartościach bety), niestety wynik z moczu może działać z "opóźnieniem" w stosunku do wyniku z krwi. Tak więc według mnie cosiek, naprodukował mało bety, coś poszło nie tak i stąd dziś tak niska beta (a beta z niskiego poziomu szybko spadnie).