• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Natka jak wyniki ???

Kasiol jak sie czyjesz ciezaroweczko ??? Hihihi :)

Aa i moj Viki ma pierwsza milosc szkolna..dzis sie pyta czy kupimy kwiatki dla Seira (nie wiem jak pisze sie jej imie;))
Tylko skad on ztymi kwiatkami wyskoczyl maly romantyk? Hahaha ;);)
W sumie Alex zawsze daawal zrywane kwiatki pania w przedszkolu i pani w szkole ;);)

reklama
hej
ale lovelas z Alexa:) fajnie że się dobrze czuje w szkole i odważny z niego facet:)

natka zaczynam się martwić ze nie piszesz:-(oby wyniki były dobre!
paulinka w sumie wiem ze bede sie cieszyć z bliźniaków ale będzie to tez bardzo trudny okres,przyjmę każdą wiadomość z radością:tak:

u mnie ok, zaczełam się ważyć w terminie @ i na razie 0,4 kg więcej, musze sie pilnować troche bo ostatnio przesadziłam:tak:zresztą w razie bliźniaków każde kilo zbędne to tylko mój wysiłek będzie ...zajadam sie jabłkami do słodyczy nie ciągnie:)

Hej,

Jestem dziewczynki! Normalnie nie mogę się z niczym wyrobić... Co do wyników to nikt wczoraj nie dzwonił, więc sama dziś zadzwoniłam. Okazało się że lekarza wczoraj nie było bo musiał być w szpitalu. Ale ta babeczka z rejestracji bardzo go poprosiła i wziął dziś te wyniki, do 20:00 ma dyżur i ponoć ma te wyniki obejrzeć. Jak wszystko będzie ok to w pon odda tej babce z rejestracji żeby mi wysłała. A jak coś będzie nie tak to ma niby zadzwonić... Zobaczymy jak to będzie...

kasiol taki przyrost wagi to żaden przyrost :-) nie martw się kochana i odżywiaj się zdrowo :-) ja przez te moje 3 miesiące z haczykiem gdy byłam w ciąży przytyłam prawie 5 kg mimo że w sumie dużo więcej nie jadłam:-)

akuku ach pierwsza miłość:-) ale fajnie:-)

He he :) Akuku jeszcze trochę i będziesz TEŚCIOWĄ:))))

Kasiol ja w pierwszej ciązy przytyłam 25 kg, z czego jakieś 15 kg przez ostatnie 8 tygodni... Woda...
Z Marcelem za to schudłam 300g:) Ale to były miesiące męki. No i z Marcelem też jadłam jabłka chociaż w sumie to je nie bardzo lubię:) Po części z ochoty, po części dlatego, że jako nieliczne nie śmierdziały:)

Natka i jak?

heja:)

natus i jak wyniki?
tyśka mimo wszystko licze na super wieści na początku tygodnia:) jako przedbiegi przed nuśśki szczęśliwym zakończeniem na koniec tygodnia:)
akuku co tam ? jakie ciasta dziś pichcisz:)
paulinka o matko 25 kg, ja przy Kali tez duzo przytyłam ale dokladnie nie pamiętam, ale z pewnością za dużo:-Dpo porodzie miałam 13
kg do zrzucenia i długo mi szło...ale z Kali jadłam słodycze, teraz na razie mnie nie ciągnie:) ufff

Kasiol hihi :) mysle co by tu upichcic ;D
Albo dtozdzowe z truskawkami albo cos z kremem. Jakis torcik chce zrobic :) tylko chyba jednak nie dzis bo przy okazji zdjecia porobie a ozdob nie mam.

Hej,

dziewczynki nie wiem jak wyniki, nie dzwonił lekarz więc mam nadzieję że są dobre i w poniedziałek będą wysłane. Zobaczymy czy przyjdą... Poczekam do środy i jakby co to tam zadzwonię:tak:
A poza tym u mnie dziś do bani więc nawet nie wiem co więcej napisać bo ani to wszystko nie ma sensu ani nie mam siły... Chciałabym żeby to wszystko się po prostu skończyło, a nie żebym musiała z każdym dniem tak bardzo męczyć się życiem jak dziś... Ehh..

kasiol a jak tam dziś się czujesz? Mam nadzieję że samopoczucie w porządku :tak:

paulinka ale miałaś różnicę, w pierwszej ciąży tyle na +, a w drugiej schudłaś :-) rzadko się chyba zdarza żeby była aż taka różnica:tak:

nuuuśka ale masz ładną i stabilną tą drugą fazę :tak: zaciskam kciuki &&&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry