hej
nuśśka 
piękny cykl, naprawdę "zdrowy" , wszystko zależy od ciebie kochana, ale zastanów się nad stymulacją cyklu z clo! co Ci szkodzi spróbować clo i monitoring cyklu, będziesz miała podgląd cyklu czarno na białym, a moze tylko troche trzeba wspomóc owulacje

? ja nie mialam nawet zastrzyku na peknięcie tylko clo od 2 dc przez 5 dni i zobacz efekty

miałam cykle jak twoje ostatnio, takie ładniutkie-ale co z tego jak bez szczesliwego zakączenia, a z clo?
natka mysle ze dopiero jutrzejsza, a nawet niedzielna tęmpka może potwierdzić przypuszczenie ze owu nie było. 21 mm to jeszcze nie giganty ( moje miały 27-29 mm po stymulacji-pękły same) wiec dzisiejszy spadek może być przed jutrzejszym skokiem-ja tez nie miałam wyrażnego mega skoku w dniu owu! zreszta nawet ovufrend wstawił granice nie tam gdzie faktycznie owu była- bolą cie plecy-bo pechol jest duży i pewnie pęka! trzymam za to kciuki! natka bedziesz znów mamą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!uwierz w to
akuku co tam?
tyśka jak praca?
paulinka jak tam?
u mnie tak sobie, dzis ide do fryzjera i zgłupiałam bo z Kali chodziłam i to własnie na samym początku 6 tydzie chyba byłam na farbowaniu, a teraz teorie ze w 1 trymestrze nie wolno, wybiły mnie z rytmu... pójde bo sam odrost nie powinnien zaszkodzić, jakoś w ty nie wierze... ale wątpliowści głupie są:-(w dodatku brzuchol juz widać, dziwne , miałam troche zapasu po Kalinie ale teraz to jest zdecydowanie większy niż był, czuje nawet jak rosnie coraz bardziej. W dodatku w pachwilnie wyskoczył mi jakis guzek( nie wiem , czy to od zyły czy co za twór) który troche pobolewa, a jak dotkne za bardzo to robi sie sinawy-musze we wtorek zapytac co to bo sie zmartwiłam tym troche...
no i od wczoraj zamieszkała z nami moja przyszła najlepsza kolezanka- zmywarka