• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

... bry.

Ja jakos bez humoru. Dzis u dentysty zostawiłam kupe kasy wiec raczej z monitporingu nici.
Przeprowadzka coraz bliżej, a lista do załatwienia coraz dłuzsza. Kasa się konczy.

Podczytuje was ale weny na pisanie brak.

reklama
tysia głowa do góry :tak: mam nadzieję że humor szybko powróci! Już niedługo się wprowadzicie.. Ale fajnie:-)

kasiol trzymam kciuki za jutro!! Daj koniecznie znać zaraz po wizytce :-) bardzo jestem ciekawa czy nosisz jedno dzieciątko czy bliźniaki :tak:

akuku jak pierwszy dzień w pracy?

Ostatnia edycja:
Natka a moze byc... mialam pracowac 3-4 dnie w tygodniu do 14..ale jak zwykle "im tak nie pasuje" i pracuje do 12.45 (po 3.45) od pn do pt.
Jak tylko sie torty rozwina to zostawie sobie jeden dzien i wrazie jak bym miala cisze z tortami to bede miala opcje nadgodzin.

Milego dnia.

jestem:-)
jest JEDEN FELEK:-) w sumie sie ciesze, z każdej opcji bym się cieszyła, ale tak tez jest super:)
na usg wiek 8 tyg i 3 dni, i 8 tyg i 4 dni:-)a ze staranka byly codziennie więc i chłopak i dziewczynka wchodzi w gre-choc na zdjeciu Kali szukala siusiaka:-) w sobote ide na oddzial na 4 dni na badania-miałam opcje zrobic je prywatnie albo położyć sie na 4 dni i zrobią mi wszystkie.Dostałam skierowanie na usg prenatalne-niestety na kase chorych juz sie nie dostane i musze isc prywatnie, wiec co zaoszczedzilam to strace tam... dostałam tez luteine-2 opakowania po 2*2 i troche sie zdziwiłam -bo mam torbiel cialka żółtego na lewym jajniku-tym moim felernym-bo zawsze go czułam... jak to możliwe skoro były widoczne dwa cialaka żółte po owulacji? ciałko cofneło sie na jajnik? co wiecej wszystko jest ok, a luteina jest tak poprostu dlatego ze cykl był stymulowany a jakos mi to nie gra.Na skierowaniu zresztą ( bo musiała cos napisac) mam bole brzucha i torbiel. Wiec niby wszystko cacy a jednak nie ?

edit serduszko pięknie bije;)

natka ty sie dobrze czułaś po badaniu? jakoś czuje delikatne skurcze , chyba odrazu wezne tą luteine;/

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiol - super info ;)
Najwazniejsze ze serducho Felka bije ;)
A luteina pewnie żeby dmuchac na zimne. chociaż jak dla mnie trochę bez sensu - w cyklu stymulowanym lutki nie dostalas a jak się udało to teraz luteina? :nerd: no ale ja się nie znam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry