reklama

..:: Staraczki marzec 2013 ::..

reklama
Ja powinnam dostać @ jakoś 31 marca albo 1 kwietnia :) Dlatego wymyśliłam że już w piątek zrobie test :D Co tam, pewnie się rozczaruje, ale to jest silniejsze ode mnie :P

Ahaaa, to już rozumiem z tym plamieniem, ja przerw nie mam, jak już mam plamienie to wiem, że zaraz nadejdzie obfity 1 dzień okresu ;)

Ja powinnam dostać @ jakoś 31 marca albo 1 kwietnia :) Dlatego wymyśliłam że już w piątek zrobie test :D Co tam, pewnie się rozczaruje, ale to jest silniejsze ode mnie :P

Ahaaa, to już rozumiem z tym plamieniem, ja przerw nie mam, jak już mam plamienie to wiem, że zaraz nadejdzie obfity 1 dzień okresu ;)

Rob w piatek rob I trzymam kciuki za dwie krechy. Bede miala piekny prezent na urodziny:-D

Wydaje mi się, że się nie udało :( :-( Piersi mnie strasznie bolą i mam wrażliwe, nawet jak mój J mnie przytulił wczoraj (od środy jak go nie było to do wczoraj nikt mnie nie przytulał! :( ) to aż go odepchnęłam, bo tak mnie zabolały :-) Ale przed okresem też tak miałam zawsze.

A tak w ogóle to dopiero sobie uświadomiłam, że do czerwca to bardzo chciałabym być już w ciąży, a na 9 czerwca mamy zarezerwowany już wypad na 4 dni do Zakopca :) Najwyżej w ciąży pojadę :D hehhe ;) Nie było innego wolnego terminu, tzn był tylko na marzec teraz, a ja dziękuję za taką pogodę, i morze i góry wolę zdecydowanie w lecie :-) Zresztą była zajebista okazja, z 1200zł na 600zł za 4 dni zajebisty apartament przy Krupówkach, więc się nawet nie zastanawialiśmy i zaklepaliśmy od razu termin :)

Ailatan to milego wypadu ;)

U mnie cien cienia na tescie owu ale bardziej widoczny niz wczoraj. Poprawie wieczorem. Zaczynam wierzyc ze jest dla mnie jeszcze szansa

Costa - nie dziękuję, żeby nie zapeszać :P Ale jeszcze duużo czasu do wyjazdu :P

Pewnie od przyszłego miesiąca też zacznę robić te testy OWU, jestem kompletnie zielona w tym, więc mam nadzieje, że mi pomożecie ;)

Ale mi się nudzi dziś w pracy... :/ Do 18:00 jeszcze muszę wytrzymać :no:

"Heloł"

Ja w kwietniu odpuszczam ,więc luzik.Nawet brak owulki mi teraz niestraszny,

Ailatan- będę trzymać kciuki za Twoje testowanko &&&&&&&.

Czytałam ,ze wcześniej pisałyście o plamieniu-moja gin twierdzi,że plamienie się nie liczy za pierwszy dzień @. Ja tez miałam kiedyś ten problem więc zapytałam ja o to.Liczy się dopiero rozkręcona @.

Fuma_Foch - nie dziękuję ;) Się okaże... Ale coś czuje, że to jest za piękne, żeby było prawdziwe :-(
A co do tego plamienia, to ja nigdy właśnie nie wiedziałam jak to liczyć, bo najczęściej to rano mam plamienie, nawet kilka godzin, a potem zaczyna się tego samego dnia już normalna @, ale czasami rzeczywiście miałam tak, że wieczorem już jakieś lekkie plamienie było, a dopiero rano wstałam z krwawieniem.

reklama
Fuma_Foch - nie dziękuję ;) Się okaże... Ale coś czuje, że to jest za piękne, żeby było prawdziwe :-(
A co do tego plamienia, to ja nigdy właśnie nie wiedziałam jak to liczyć, bo najczęściej to rano mam plamienie, nawet kilka godzin, a potem zaczyna się tego samego dnia już normalna @, ale czasami rzeczywiście miałam tak, że wieczorem już jakieś lekkie plamienie było, a dopiero rano wstałam z krwawieniem.

Jak wieczorem miałaś plamienie a dopiero następnego dnia @ to liczy się dopiero ten następny dzień.
A jakby się czasem nie udało w tym cyklu (ale trzymam kciuki, uda się), to zbadaj sobie progesteron i prolaktynę. Chyba ,że już to zrobiłaś i jest ok

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry