Heloł! Ale dzisiaj u nas ruch.
ciezaroweczki moje, nie denerwujcie sie, bo ja WIEM, ze wszystko bedzie dobrze, dzieciaczki zdrowe, zobaczcie jak Wam szybko wysokie bety wyszły! Jest super!
Co do dentysty - idź jak najszybciej, bo zapalenie jest bardzo szkodliwe dla całego organizmy, a co dopiero dla wczesnej ciazy.
Delewarre, no ja mam identycznie. Bałam sie ślubu po tylu latach, bo martwilam sie, ze nie dam rady ze starym wytrzymać tak na co dzień

) ale jest ok. Nie mogę narzekać. Czasem mnie tylko wkurza, czyli norma

)
no ja teraz testuje chyba. Może jutro zrobię sikanca, bo ide z samego rana zbadać hormony, to przy okazji jakby sikaniec wyszedł, to zrobiłbym bete. Ale jestem nastawiona na nie. Chociaż dzisia mi ciut temperaturka podskoczyla. Wczoraj wieczorem mierzylam, to miałam 36,5

) a rano sie podniosła. Ciut nadziei nabralam. Wczoraj miałam objaw urojony - ryczałam jak bobr oglądając na Polsacie jakiś program o przyjęciach do szpitala i dziewczyna chciała 6 tygodniowa ciaze usunąć. Chyba na głowę mi wali

) a i jeszcze wczoraj kichalam i tak mnie w brzuchu rwalo, ze szok. A tak tez nigdy nie miałam. No ale sama sie z siebie śmieje, ze urojony ciąża to na bank juz jest! Hihi....!
Ale słoneczko piękne. Szefa juz pożegnalam, całkiem udany tydzien z nim spędziłem, miło jestem zaskoczona. Tylko ze to bardziej męczące niż normalnie

) no ale jutro jadę do mamy do Kielc na weekend grillowy, a w pn do Warszawy na szkolenie. Juz sie stesknilam za mamusia

))