delewarre
Fanka BB :)
katherinne, :-) to fajny masz sposób na wyznaczanie owu, nawet temp. nie musisz mierzyć
A mi właśnie dzisiaj wyskoczył taki cień cienia na teście owulacyjnym, to może się coś ruszy
Zazwyczaj to powoli mi się wybarwiało, coraz ciemniej aż do owulacji (13 dc) a teraz jakoś nie
Idę grilla szykować, bo mnie dziecko męczy
To nic, że na dworze chyba z 10 stopni, chyba w kurtkach będziemy siedzieć :-)
Edit
Ale tak sobie myślę, że moze faktycznie coś się zbliża, bo po pracy wyskoczyłam na solarium, a raczej nie chodzę (ba, w ogóle nie chodzę :-)).
A mi właśnie dzisiaj wyskoczył taki cień cienia na teście owulacyjnym, to może się coś ruszy
Zazwyczaj to powoli mi się wybarwiało, coraz ciemniej aż do owulacji (13 dc) a teraz jakoś nie
Idę grilla szykować, bo mnie dziecko męczy
To nic, że na dworze chyba z 10 stopni, chyba w kurtkach będziemy siedzieć :-)Edit
Ale tak sobie myślę, że moze faktycznie coś się zbliża, bo po pracy wyskoczyłam na solarium, a raczej nie chodzę (ba, w ogóle nie chodzę :-)).
Ostatnia edycja:
Wczoraj już miałam plamienie lekkie, ale dziś już na dobre się zaczęło. 
Wykańczałam się nerwowo i przez rodzinę,i przez P. O ile w związku z facetem to czasem całkiem normalne (czy oni wszyscy zawsze są absolutnie przekonani,że to ONI mają rację i nie dają sobie nic powiedzieć???!!!).O rodzinie nawet nie chce mi się pisać...Niby ok,ale ...ja nie wiem,powinnam chyba trochę odpocząć od "kochanej rodzinki".Większość jest w Polsce,na odległość (i też dają popalić...),a matka tu.. Już nie mam siły.Zawsze źle,zawsze nie tak,ciągłe pretensje,krytyka (Jak ty wyglądasz??? Dlaczego to dziecko ma takie długie włosy??? Dlaczego jesteś taka blada???)...i tak dalej.Brakuje jeszcze pytań z serii, "Dlaczego nie wymyśliłaś teleportu,a twoja córka nie potrafi latać i deklinować gramatycznie po chińsku??"....
,to proszę przyjść...). Nic to...Zobaczymy.