reklama

..:: Staraczki marzec 2013 ::..

reklama
Moje testy owu. Na żywo bardziej widoczne są te kreski. Ten na samym dole zrobiłam 11 dc, ten w środku 14 dc i ten na górze dziś czyli 15 dc. Czyli, że jeszcze mamy uskuteczniać boboseksy? :-)

DSCN5964.jpg

Fuma - przyszła ta głupia małpa :crazy: i u mnie pewnie za 2 tyg przyjdzie :/

Załączniki

• DSCN5964.jpg
    DSCN5964.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 47
ailatan no ten na górze- piękny pozytyw!!!

no teścik pokazuje wyrzut hormonu, owu jest 24-48 h po czyli jutro możecie jeszcze poprawić dla pewności ;-)

fuma a ile mg wit. B6 bierzesz dziennie?

karola - myślisz, że dopiero za jakąś dobę albo 2 będzie owulacja? To wtedy będzie już 16-17 dzień cyklu. Ostatnio jak byłam w szpitalu przez te bóle brzucha (wyszło, że to bóle owulacyjne) i wtedy mi zrobili USG dopochwowe to wyszło, że pęcherzyk jest pęknięty i możliwe, że właśnie kilka godzin temu pękł i w tym momencie miałam ten mega ból brzucha. I to był wtedy 14 dzień cyklu. A za 3 dni od tej wizyty w szpitalu, przyszły mi zamówione na allegro testy owu i przez 2 dni (to był 17 i 18 dzień cyklu) wychodziły 2 ciemne kreski jak ta dzisiejsza. Więc to nie możliwe, że dopiero wtedy miałabym owu. Sama nie wiem co myśleć o tych testach :crazy:

Ailatan, jak możesz to jeszcze boboseksuj, a co - nie zaszkodzi.

Karola, ładnie ta Twoja tempka wyglada. Jak sie nie uda, to sie nic nie martw, bo i tak mam wrażenie, ze jest postęp, bo cykl masz chyba dużo ładniejsze niż ostatni. Więc idzie ku dobremu.

Delewarre - Kochana myśl pozytywnie, do trzech razy sztuka. Czyli teraz juz wszystko bedzie dobrze. Wierze w Twojego dzidziusia! &&&&

ja mam nadzieje w tym cyklu. I mam dziwne objawy - od niedzieli cycki powiększone i podraznione brodawki, to nowość dla mnie. A dziś mniej cycki bolą, ale za to mam bol brzucha jak na @, a to dopiero 3 dpo.no dziwne. Dlatego jestem dobrej myśli. Ale tez sie za bardzo nie nastawiam, żeby sie nie bardzo rozczarowac. Chociaż i tak bedzie płacz i zgrzytanie zębami, jak nie wyjdzie. W pelńi Was rozumiem, jak piszecie, ze któryś cykl juz nie wychodzi, a teoretycznie juz powinno. U nas tak juz 4 rok leci. Ale może sie doczekamy. Musimy!

agawa no u mnie duży postęp

- nie mam plamienia w połowie cyklu

- nie muszę wywoływać @ Luteiną

- w co drugim cyklu jest skok temperatury i owu

do poprawy jest jeszcze to, żeby owu byłam w każdym cyklu, no i jakoś bardziej normalnie a nie np w 33dc.

w nowym cyklu mam porobić wszystkie hormony i będę miała monitoring bo Gin stwierdził, że dosyć czekania aż jajniki zaczną same z siebie pracować no i jak to ładnie określił "zaczynamy procedury" :-D

acha, no i mąż ma zbadać nasienie.

tak więc coś wreszcie zaczyna się dziać :tak:

cześć

Nie cierpię mieć @-boli mnie,niedobrze mi i mokro.No to pomarudziłam:-D.

Karola-no to trochę niefart,że okoliczności nie sprzyjały jak owu była,ale przynajmniej coś się poprawia,teraz tempka ładnie w górę idzie.
Ja biorę 100mg witaminy B6,to jakaś specjalna,droga była jak nie wiem.

Ailatan,staraj się staraj,my trzymamy kciuki.

Agaawa-kciukasy,mam nadzieję ,że Delewarre zapoczątkowała szczęśliwą serię,

Cześć dziewczyny,
trzymajcie prosze dzisiaj wieczorem &&&&&&&&&&&&&. Okaże się czy przetrwaliśmy ten feralny tydzień i czy zostane tutaj z Wami, czy będe musiała na trochę Was opuścić... Boję się przeokrutnie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry