Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A zobaczymy co to się wydarzy...
Nie miałam siły prania rozwieszać! Nie wiem co się dzieje.
Mam dobre przeczucia na ten cykl, coś mi mówi że to będzie ten miesiąc... no nic poczekamy i zobaczymy...
może dzisiaj to zrobię. Na 3-go czerwca sobie zaplanowałam (nie wiem czy wytrzymam). Wczoraj jakięś wątpliwości miałam co do swojego stanu, ale szybciutko zatestowałam po pracy i są dwie mega kreski. Przejdzie mi dopiero jak zobaczę na usg. 

A robisz te testy ovu z allegro co i ja zamówiłam? U mnie właśnie 14 dc wyszedł pierwszy z 2 kreskami widocznymi, a potem 15 dnia już mega 2 krechy (te zdjęcia co ostatnio tu załączałam). Niby jest tak, że ovu do 36h ma być od pozytywnego testu, ale może być np. po 2h chyba nie? :-) Bo jak u mnie wyszedł pozytywnie test 15 dc, to raczej niemożliwe, żeby dopiero za 2-3 dni była owulacja
W tamtym miesiącu też dziwnie miałam. Testy wyszły pozytywnie w 17-18 dc, a potwierdzone miałam przez USG, że 14 dc pęcherzyk był pęknięty. Więc nie mam pojęcia o co chodzi. Gdzieś czytałam, że może wyjść test pozytywny, bo akurat wtedy jest największe stężenie LH, a może być już po owulacji. Dlatego najlepszym sposobem są po prostu tylko boboseksy 
Chociaż dziś 22 dzień i wiem, ze to nic nie da, ale przynajmniej to był w końcu spontan, a nie mechanicznie ;-) A tak mnie piersi bolą, że nie dałam się dotknąć