madziolina_p
Fanka BB :)
Czytam Was i czytam i nie mogę uwierzyć, że tak trudno zajść w ciaze.. Ją mam dni plodne, a dziś śluz z jakąś nieznaczna krwią, to chyba dobry moment? Muszę tylko mojego zaciągnąć do łóżka hehe
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Po prawie 60 dniach cyklu...No więc staranka pełną parą czas od nowa zacząć.:-) 
No normalnie te kropelki,co pokazują okres są czarne,nie czerwone...chyba że to wina tego,że mi się skończyła opcja premium?
Świetny artykuł. Czyli te wszystkie superszybkie testy to pic na wodę fotomontaż. Ale czekać aż dni? Jak żyć?Czesc Kobietki
Zamiast tego przeczytalam ciekawy artykul o testach ciazowych, ktory ostudzil skutecznie moje zapedy, zeby robic test na szybciocha:
Testy ciążowe - Kiedy testy ciążowe są fałszywie ujemne, a kiedy fałszywie dodatnie? / Starania o dziecko / Bocianowo (ciąża) / dzieci, ciąża, poród, pielęgnacja i wychowanie - portal dla rodziców
Teraz juz wiem, ze pospiech w tym miejscu jest niewskazany i bede czeka cierpliwie![]()

czyli jest szansaU mnie 29 dc i pobolewa mnie podbrzusze ale @ brak. Myślałam, że nie będę sobie już wkręcać, ale jednak i jeśli w nocy nie dostanę to rano robię test, a jak nic nie będzie to chyba się wódki napiję z tego przejęcia. Żadnych objawów. Pewnie się @ po prostu przesuną. Mam śluz zabarwiony rdzawo ale bardzo znikomy. wtf?
karotka00 mnie nie wpuszcza na ten link. Czarnych chyba nie ma w opcji? Może Ci monitor fiksuje?