• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

aaaaaaaaaaaaaaaaa PRALINKA!!!!!!
super ,że wleciałas ;))

zostań z nami-pewnie,że piszemy ..nie tak burzliwie jak w czasach starań ,ale każdego dnia staramy się coś skrobnąć :))
pisz co u Ciebie Ryba???

Sol
nadal &&&&&&&&&&&& za mężową pracę ..

ja dopiero rano usłyszałam o śmierci Ani Przybylskiej i aż :szok: zrobiłam ..łzy w oczach ...taka normalna ,dająca się lubic osóbka....no i trójka dzieciaczków...żal...:-(

reklama
Hej Mamitka:-)
Musze Was troszkę nadrobić ,moze dzis sie uda....

Wlcialam bo ponownie wyszukuje stron o ciąży itp...
Po paru miesiącach starań,znowu ujrzalam dwie kreski... Wiec od razu szczęście zmieszane ze strachem!
Wizyta u lekarza jutro, tak wiec internet ratuje mnie przed jakimś szalenstwem

Pralinka serdeczne gratki oraz dużo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oby wszystko teraz układało się dobrze

Mama ja właśnie doczytałam o Ani Przybylskiej, żal tych dzieciaczków okrutnie, jedna z bardziej rodzinnych kobiet w tym naszym szalonym show biznesie.....

Paula
dokładnie....Ona była taka normalna,piękna-ale skromna,nie obnosiła się -->mało takich ludzi...
szkoda..wielka szkoda....;(

Pralinka
wlatuj do nas często i pisz co i jak:) życzę ,żeby Cię mdłości sponiewierały :-p żebyś czuła ,że jesteś w ciąży a mdłości oznaczają wyyysoki poziom bhcg więc wiesz ;-)

Sol
mąż ma dziś jakąś rozmowę??

u nas cud słonko-miło się w domu sprząta,dziś mam wolne w gab.więc obiad na gazie,pranie się tłucze,zmywarka tez więc szum i gwar mimo braku dzieciuf :sorry:

malapralinka - gratuluję dwóch kreseczek :) I nie kombinuj tylko się ciesz babo z tego ;) Przypomnij sobie to pierwsze "kocham cię mamo" - to właśnie jest istotą posiadania dzieci - bezinteresowna miłość i wszelkie towarzyszące jej uczucia :)

mama - nie ma dzisiaj żadnej rozmowy, ja pracuję nad swoją CV... Nigdy nie byłam w tym dobra a przy tutejszych standardach wymiękam zwyczajnie XD

Czytałam w nocy o Ani... szkoda młodej i ładnej matki :( Ale tak naprawdę ile kobiet umiera a nikt tego nie nagłaśnia, a zostawiają za sobą małe dzieci, rodziny. Takie sytuacje tylko pokazują jak często zapominamy o tej reszcie normalnych ludzi wokół nas :(
Spadam dalej pisać to CV :/

Haha:-D
Dzieki Kobitki:-D

Jeszcze Was nie nadrobilam, nie wiem co u Was...?
Narazie jeszcze zalataa jestem, jutro lekarz...

L4 na Malego wzielam... Ogarne sie pewie jak wroci do przedszkola. Bo ja pracuje na etat i wlasy iteres wiec troszke rooty jest.

reklama
Pozdrawiam wszystkie babeczki. Wiem, wiem...to karygodne, że tu nie zaglądam, ale życia mało na wszystko....być może w najbliższym czasie znajdę dłuższą chwilkę, to zajrzę na dłużej.... :)

Pralinka
- gratki! Ciesz się kobito, bo masz powód! Wiem, że ciężko, ale myśl o dzidzi, która czuje Twój lęk... ;)

Mama - z Tobą to miarę na bieżąco jeZDem :D :*

Sol - ale Cię wywiało :szok: Mam nadzieję, że Ci "tam" dobrze? ;)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry