reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

Coś mnie podkusiło żeby sprawdzić dzieci jak zasnęły... Emi 39.3... nic ją nie boli oprócz głowy od gorączki. To sobie pospałam w swoim łóżku dzisiaj...
Zdrówka wszystkim :)

reklama
heloł; )
Marcepanek zycze spokojnych najblizszych miesiecy;)

Paulina, dziekuje;)
synka nazwalismy Dawid...
Tak sobie wymyslilam ze jak chlopak to na D a dzoewczynka na M..
Maz Darek wiec wszystkie moje chlopaki na D:D
Wszystkiego co najlepsze dla Malej;)
Ktory to tydzien u Ciebie?
Na telefonie nie widzie suwaczkow...

Sol... nie wyobrazam sobie nawet tej calej sytuacji z przedszkolanka:( Kosmos jakis poprostu... Jakies testy psychologiczne powinny byc najpierw przed zatrudnieniem takiej osoby:/

Maran-atha dziekuje;)
a Ty ktory tc?
Matko tu rzeczywiscie reaktywacja :D

Gra w Eyepety ale rano miała 38.6... Gorzej bo dzisiaj mamy fullhouse bo znajomi w ilości 5 się zjadą i nie wiem jak to będzie. Jeszcze pierogi muszę ulepić... wrrrrrr

Dzięki. Emi już wczoraj po południu szalała a dzisiaj zero gorączki i narzekała że wyjść nie może na rower. Nie wiem co to było bo wczoraj na wieczór obie z Karoliną miały po 37.6... ale zasnęły spokojnie a rano ani śladu po temperaturze... zgłupiałam.

Jeszcze tylko poniedziałek i wtorek i wakacje dla dzieciaków... ja oszaleję... albo zbuduję rakietę i wyślę się sama na księżyc...
Spadam spać bo o 5 pobudka.

Te wirusy teraz potrafia byc dziewne..
Oby temp juz nie wrocila;)

U nas chlopaki maja urlop. Znaczy Maz od praxy a Danio od przedszkola i kombinujeny tylko gdzie na swierze powietrze bo Malusi ma dwa tyg dopiero...
I tak przypadkowo dowiedzielisny sue, ze 10 minut autem mamy rewelacyjne miejsce... Jezdzilismy po 30 km w jedna strone do parkow... A tu pod nosem park linowy, zeierzatka, ogromna piaskownica, różne inne atrakcje i zabawki udostepnione;)
no i duuuzo trawy..ludzie pikniki robili..

Ja mam 2 min od siebie ogromny park piknikowy. I dwa place zabaw blisko. Ale ile można siedzieć na placu zabaw. Mamy niby ogródek ale... coś się wymyśli. :) spadam ubierać siebie i dzieci bo za 20 min wychodzimy... spać mi się chce strasznie a mało tego jakaś krosta mi w uchu rośnie i boli jak pieron... wrrrrrrrrr jak ja tego nie lubię!!!

reklama
Sol ciesz sie, ze dopiero wakacje zaczynacie ja sie juz z moimi babeczkami becze od konca czerwca... a lat3o nie jest ;) u nas tez byl jakis taki wirus niedawno, ze goraczka przyszla, byla 2 dni i zadnych innych objawow, najpierw Maja po 2 dniach Ala chorowala...

Do góry