• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

reklama
Dzien dobry;)
No tak, masz racje Sol... Najwazniejsza czesc Ich ciala;)

Dla mnie sie zaczyna ciezki weekend.. wprowadzenie butelki i odciaganie pokarmu..
Daniela nigdy nie karmilam tylko piersia... Dalam sobie wmowic ze Mu nie starcza mojego mleka... A potem depresja itd..
Teraz sie zawzielam i karmie od poczatku a Maly bardzo ladnie przybiera.. Jednak te wyniki watrobowe ma siedmiokrotnie przekroczone...
Mam nadzieje ze po weekendzie nie bedzie problemu z karmieniem i nie odzuci piersi:( Trzymajcie prosze kciuki;)
Chociaz tlumacze sobie ze wszystko dla Jego dobra

Pralinka a to na pewno od twojego mleka? Nie masz nic ciężkiego w diecie? Nie próbowałaś najpierw swojej diety zmienić? Lekarze to lenie i kasobiorcy. Łatwiej im matce wmówić że to jej wina i kasę ściągnąć od przedstawiciela za polecenie mleka niż pomóc z dietą.

w sumie to zwracam uwage na to co jem.. Wszystko na wodzie gotuje, nawet ostatnio jajka sadzone robilam to sobie na wodzie:O
Jedyne co grzesze to ze pije kawe jedna dziennie...Ale to sie staram tak ze bezposrednio po karmieniu.
Wczoraj karmilam mm ale dzis juz piersia... Raz ze nie daje rady w takie upaly, dwa ze cos mi to nie idzie i odciagam duzo mniej niz on wypija..
zobacze jutro badania....Mam nadzieje ze nie bede musiala powtarzac

Dziekuje:* Kciuki sie bardzo przydadza... Rano na badania...
Juz mi dzis Maly przy cycku marudzi... Ale twarda jestem i sie nie dam;)

A reszta sie chyba urlopuje?
My dzis dzien na dzialce... w cieniu generalnie

U nas super pogoda, Wczoraj calutki dzień na plaży. Poparzylo mnie okropnie.. Dzis wyszliśmy z rana do takiej babeczki, co się zajmuje kotami.. Stało się, za jakieś dwa miesiące przybędzie do nas jeszcze jeden kociak.. Czas się przygotować, maz jeszcze ogród musi zrobić pod to i dom..będzie zajęcia.. Za to popołudniu pojechalismy do parku i starsza z tata pojeździć :-) teraz maly spi to planszowka z Judi :-)

Moje dostały wczoraj Monopoly Junior i Polowanie na mysz i od wczoraj jak nie na placu zabaw siedzą z moją mamą to grają :) No i Emi Minecrafta maltretuje :D Ale fakt pogoda przepiękna od wczoraj. Szkoda że na jutro deszcz zapowiadają bo chciałam iść bluzy im do szkoły kupić i Emilce spodnie.

reklama
Sol, koleżanka na sierpniowkach napisała, że jak się mieszka poza pl Ti i tak trzeba do US opłaty robić.. Jak się wyjeżdża na stale to trzeba papiery jakieś wypełnić i tylko to nas z tego zwalnia.. Co wiesz o tym? Ponoć ścigać za to moga.. Kurde, ja płacić nie zamierzam, szczegolnie po tylu latach..
U nas siapi od rana, szkoda..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry