Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
u masakra, współczuje, oby leki pomogły i dzieć szybko sie poczuł zdrowy ;-) no i żeby sie obyło bez przypalaniaczy słyszą koleżanki to mrrrr mrrrr mrrrr??? siedzę z kotem przy lapku a on mruczy i mruczy
masakra jakaś, padam, obiad zrobiony, posprzątane, Daniel miał dwa duże krwotoki, czekam na męża, pojedzie z nim do lekarza, już na dwie dziurki mu leci, a nie tylko z jednej.....
teraz kawka, a potem dalej w 'trasę':-)
hej ślicznotko ;-)hej ale naskrobalyscie duzo ...
Jos gratuluje i zycze corci , choc czuje tak jak dzieczyny
Sergee gratuluje udanego usg i zdrowka dla malenstwa
Paulinka Zdrowka dla Dominika
witam sie z wszystkim i caluje mocno
to też fajnie macie ;-)Monarti
dzięki za &&&& sie przydadzą ..
i smacznego
Paulina
a może Daniel ma cos za zatokami-za duże ciśnienie i tak krew leci??
Marylka
uuu..nadal &&& czymam ,żeby sie klienci znaleźli dziś
Sol
czyli rozumiem ,że u dentysty do przodu
jadę zaraz po dzieci i do domu rosół odgrzewać :-)
jutro z fryzjerką mamy lipe wiec będziemy siebie robić) farby,kwasy,rzęsy
a w piątek maraton z klientkami.
są studniówki więc makijaże ,manicury..
ehhhhhhhhhhhhhhh z kąd ja to znam u nas to samo Gośka ciągle by na Bartka wchodziła i mu dokucza a ten sie denerwóje i zaraz miałczą oboje masakra , dziś już od rana mi akcje zrobili jak 150 a do tego Gośka by chciała ciągle żebym ją prowadzała albo na rękach trzymała jak mnie widzi dziś musiałam ją zanieść do mamy do pokoju bo nie mogłam sie ubrać - ja nie wiem jak ja sobie z nią poradze czasami i coś czuje że da nam tak popalić ze sie nam odechce więcej dzieci, a Ewcia ostrzegała przed tym imieniem hahaaaaaJestem jestem, ale mnie dzis Maja wkurza bo zawzietus maly ciagle Ali przszkadza i sie dra na zmiane, zaraz je porozstawiam po pokojach i bedzie koniec bo juz nie mam nerwow do nich... obiad zjedzony, zakupy zrobione, chata ogarnieta i czeakma az maz zadzwoni zebym po niego pojechala bo teraz ja mam auto bo woze Ale do szkoły a wiadomo jak to rano i ta pogoda tala sobie....
Maryla &&&&
Pozdrowionka for All
, więc to chyba nie kwestia imienia a naszych młodszych pociech, człowiek jakoś jest bardziej miękki dla nich a one to wykorzystują
. ale nie ma za dobrze, Maja przy próbach szantażu i wymuszania jest odsyłana do swojego pokoju by się uspokoiła, o dziwo idzie do niego sama......wraca po 2 min. odmieniona
, ale ile to nerwów człowieka czasem kosztuje to szok:-)
byliśmy z mężem wściekli, kazała codziennie odciągać w myciu, to już była tragedia, codziennie krzyk i płacz w kąpieli: zostawcie mnie,nie dotykajcie mnie, mamo tato proszę nie.......yykhmmmmmmmm po tygodniu agonii daliśmy sobie na wstrzymanie, rozmawiałam z innym pediatrą, żeby było zabawniej facetem...i przyjęliśmy z mężem założenie, że nie będziemy ingerować na razie u Daniela, czekamy aż dorośnie do wieku szkolnego i wtedy spróbujemy mu to przede wszystkim wytłumaczyć, jeśli będzie trzeba pójdziemy na zabieg, ale jedno wiemy, to było straszne

a nasz pediatra mówi, żeby najpierw próbować maściami to zwalczać- a w ostateczności jak już będzie starszy i nic sie nie zmieni to na zabieg:/ a wolałabym przez to nie przechodzić bo mam za sobą już jeden zabieg usuwania migdałków i wiem, ze moje dziecko źle znosi narkozę