• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

reklama
witam weekendowo:tak:

my z Alą już po kinie,przy okazji sukieneczka i bluzeczka kupiona:tak:.jak się wychodzi z dzieckiem,to zawsze są jakieś koszty dodatkowe:-D

maran lubię takie kompozycje z kamyczkami w szkle:tak:.można też włożyć węża z lampkami-takimi na choinkę- i wieczorem zaświecić:tak:

ewcia witaj:-):-). ale Ten Twój synuś już duży,czas leci:tak:.zdrówka dla chorowitka! może uczulony na coś jest???

Monari serdecznie gratuluję :-D

Miłego dnia kochane, ja właśnie skończyłam obiadek robić, już się szyneczka dusi, więc my do grania z małą a w międzyczasie pranie i sprzatanie :*

Witam,

Maran, hej :happy2:
Bibinko, Mikołaj mówisz duży?
Spójrz jaka Twoja Ala już spora Dziewczynka:-)
Fakt, czas zasuwa, a ja pewnie nim się obejrzę będę rodzić :szok:

Miłego weekendu

Witam się i ja :))

ikea zaliczona -na szczęście nia padało więc suchy kołem obróciliśmy .zakupy takie jak chciałam kupiłam ,do znajomych mieliśmy wpaść na godzinę -byliśmy ...4:blink:
co wstawałam to-siedźcie jeszcze..siedźcie ..i tak zleciało-a że też mają 2kę dzieci to krasnale u góry a my kawa,herbata,chłopaki piwa...

Ewa
dzięki :)

Bibinka
wiem coś o dodatkowych kosztach :-)fajnie,że i u Was dzień udany:)

Maran
ja mam takie kamyki w świeczniku ,ale ...mi kumpela nazbierała jak była w Chorwacji :-Dmam takie białe z plaży ..

cos mnie bierze ..mam nadzieję ,że mnie nie rozłoży :baffled:

hej..wlatuje tylko dac znac ,że mnie rozłożyło-jestem połamana i ruszyć sie nie mogę -albo mnie gdzieś przewiało albo grypa:baffled:
tak czy tak źle..a na ten tydzień mam sporo zapisów...

Wam życzę miłego dnia-ja leżę na poduszce elektrycznej,Tom mnie smaruje fastum i innymi i czekam na poprawę ..

cześć!
u nas typowa,spokojna rodzinna niedziela:tak:.temperatura za oknem powyżej 0,co cieszy mnie niezmiernie:tak:

mama05 uuuuu,współczuję złego samopoczucia i dużo zdrówka życzę!!!co za świństwo Cię dopadło:-(?mam nadzieję,że jutro poczujesz się lepiej:tak:

ewcia kiedy masz termin porodu???to fakt,moja Ala zaraz kończy 7 lat,a jeszcze niedawno taka maleńka była.tęsknię za takim czasem z maluszkiem...

Ale cichutko. Miłego dnia kochane, u nas tak pięknie dziś a tu się za sprzatanie i inne roboty wzieliśmy.
Jeszcze mała się rozchorowała i wymiotowała w nocy. Jutro ma wyjazd do Man i występ a raczej spiewanie z innymi dziecmi w tamtejszej arenie, wiec trochę się martwie. Tym bardziej, że jak jedzie do szkoly na 8 tak dopiero o 23 ja odbieram.

Witam niedzielnie,

Mama, zdrówka!

Bibinko, termin mam na 30go lipca, ale, że będę mieć cc, to zapewne około tygodnia wcześniej.

Lilith, oby dzień szybko Ci zleciał.

I mnie chyba coś rozkłada. Od rana głowa okropnie boli, do tego brak apetytu. Cały dzień prawie przespałam. Broniłam się przed tabletką, ale ból był tak silny, ze nie uszło i łyknęłam pół apapu. Minimalnie przeszło... Oby jutro było lepiej.
Na szczęście Mikolaj po antybiotyku nie kaszle już :-)

Miłego wieczoru.

reklama
jestem
leżę i szlag mnie trafia-ja ,wieczne adhd a tu udoopiona jestem :baffled::angry: szyka i kark sztywny ,że jak coś chcę zobaczyc to muszę całą głowę przekręcić :confused2:
jeryyyy oby do jutra puściło bo masakra..mam od jutra ferie,dzieci w domu -dziś jest mąż to ogarnia ,ale jutro trzeba będzie sobie radzić ..

Bibinka,Ewa
dzięki ...

Ewa
i Tobie zdrowia ..herbatę z cytryną podaję :tak:

będziemy miały kolejnego miłego gościa na dniach :-)

Marylka
kochana jak tam ten tydzień -utarg zadowalający ??:sorry: ja &&& nie puszczam..

Ewelinka
jak Twój przyjaciel???lepiej już z Nim?!

Maran,Paula,Jos,Sergii
co u Was babeczki:)??

Lilith
o matkooo jak późno odbierasz córę -o 23 to ja już śpię ...;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry