Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

, potem superpharm, empik, ikea i obiad i do domku, 

.każdy ma jakieś swoje "zmory" za koszulą...
ehhh... mąz w pracy, nie wiem o której skonczy pewnie ok 4 może 5 bo maja dzis jakąs dużą impereze urodziny z rocznicą ślubu połączone na ok. 90 osób...
ja zaraz kapie dzieciaki I siade przed TV jak codzien, teraz soczi zapodaja wiec ogladam ;-) a faworki wysylam rozsyłam poczta lotniczą bo jeszcze 2 pelne miski leżą, juz nawet myślałam, zeby do sąsiadki Murzynki zanieść, ale może pomysli, że otruć ich chce...
oni mają to rzarcie jakies takie nieprzyjemnie pachnące wiec "normalne" pewnie dla nich dziwne...
ide kapać bo mi na łab wchodzą I chcą bajki od nowa ogladać 

następnym razem jak się do Ikea wybierzesz daj znac to może uda się spotkać na hot dogu
za zeta zresztą 

mi daj faworki 
Na imię mam Jagoda, jestem stewardessą, ale z wiadomych przyczyn nie latam, a jedynie pracuję na lotnisku :-( Jak wspomniałam od ponad 2 lat staramy się z mężem o dzidziusia, ale nam nie wychodzi :-( Myślę, że to wszystko, co istotne, jak Was coś interesuje, pytajcie ;-)

;-)