• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

Kochane melduję, że będę teraz rzadko. Cały czas jeździmy za nowym domkiem. Jutro oglądamy dwa. I od jutra rozglądamy się też za nowymi, na razie jeszcze tak chyba od zewnątrz, dzielnica, okolica etc. Do tego mała ma zajęcia i czas leci. Zmęczona jestem trochę, boli już mniej, zawroty głowy większe. Trudno. Zwierzaki lepiej.
Jak tylko będę miała już więcej czasu i siły to zabiorę się za pisanie :tak:

reklama
cześć!
u Nas piękna pogoda,komary się obudziły,podobno gdzieś w Polsce bocian z narzeczoną już przyleciał:tak:.my jutro jedziemy po prezent urodzinowy dla Ali-wymarzony nowy rower:-)

mama
cieszę się,że ból mija i lepiej się czujesz:tak:.no i dumna jestem z Ciebie,że spodnie 36 kupiłaś:-D.

ewcia fajnie,że juz w domku jesteś i brzusio nie twardnieje:tak:

ewelinka fajny dzionek dziś miałaś,a synuś jaki zadowolony,że "królem" został:-D

paula fajne są też peelingi perfecta cukrowe,a z balsamów najbardziej odpowiada mi granatowy nivea:tak:.coś gdzieś wyczytałam o suchym olejku arganowym do ciała firmy eveline,muszę wypróbować

sol gratki dla dzielnej dziewczynki,że dentysty się nie boi:tak:

lilith Ty kupujesz,ja sprzedaję-świat się kręci:tak:.powodzenia i oszczędzaj się troszkę:tak:

co do trzymania dobrej wagi,to najlepszy sposób jest taki: dieta+ruch i konsekwencja oraz systematyczność.wiem co mówię i to naprawdę działa:tak:
dobrej nocki dziewczęta:-)

10 stycznia był cudownym dniem - na wieczór wyszłam z dziewczynami połazić na spacer a skończyłyśmy pijąc grzańca - dopiero się rozeszliśmy. To był cudowny dzień :)

Witojcie :-D

MAMA - ano, kiedyś zakupiłam maszynę, niewielką, ale szyje jak szalona :-D I wyobraź sobie, że materiały, czy inne szmaty, z których można coś fajnego uszyć, trzymam w sypialni, pod łożem :-D P się śmieje, że tylko dzięki nim, łóżko nie trzeszczy :-D Głupol ;-)

EWCIA - czekałam na Ciebie z Kagorkiem i co? Znaczy, dla Ciebie sok pomarańczowy :-D Ty o oknach teraz nawet nie myśl - leżysz i pachniesz teraz, nic poza tym!!

BIBINKA - młody Królem szybko został i szybko doznał abdykacji :-D:-D Ino berło się ostało ;-)

Plany na dziś dość ambitne, więc trzeba od rana działać :-)
Pozdrawiam i życzę miłego dnia wszystkim!

witam i ja z rańca :-D
u nas po wczorajszym słonku śladu nie ma..szaro dzis ..miałam w palnie jechać do hurtowni kosm.ale czy bedzie mi sie chciało :confused:

zrobiłam dzieciom ryż na mleku z cynamonem i właśnie futrują :-p

Bibinka
powodzenia w sprzedaży domku &&&&
i wybierz dla Ali najładniejszyyyy rower ;)
nasze dostały rok temu-raaadość nie daj się :-D

Ewelinka
czyli macie dodatkową amortyzację pod łożem :-pdooobrze ;-)
i szyj kochana ..szyj bo to duża oszczędność a zawsze możesz miec nowości w domku ..zazdraszczam :tak: ja ostatnio próbowałam obszyć poduszkę i efekt :szok::sorry2::baffled: nic wiecej nie napiszę ...co maszyna to maszyna..

Lilith
powodzenia w szukaniu większego M :tak:
&&&&&&
i wlatuj bo będe tęsknić piękności :-)

Paulina
wybalsamowałaś się wczoraj nowym nabytkiem ????:-D

dziś mija rok jak prowadzę swój gabinet-->utrzymałam się więc myślę ,że najcięższy czas za mną :-D:-Dproszę gratulować hahahahaaaaa

reklama
Paula
z Chodakowską ćwiczysz???
ja na początku walki z kilosami ćwiczyłam A6V ....doszłam do kilkunastu powtórzeń każdego ćwiczenia w 3 seriach ,ale ...potem siadł mi kark...al brzuś pierwsza klasa był ..potem wskoczyłam na hula hop i teraz mogę kręcić i na laptopie czytać :-p

od kiedy ćwiczysz??

jeryyyyy leń sie do mnie dosiadł i co chcę wstać z kanapy to mnie za girę trzyma :sorry2: i siedzę kurka.......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry