• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

hejjjjj

powróciliśmy ze spaceru, słońce zniknęło i jakoś zimno jest, zakupy zrobione, jak cyganka wracałam do domu, dobrze że poszłam z wózkiem to obwiesiłam go siatkami:-D

Lilith gratki własnego M:-) my w październiku kupywaliśmy i remontowaliśmy, masakra co za sprzątanie po wszystkim jest, współczuję Ci kochana i życzę jednocześnie dużżżżżżżżooooo sił:-), a nasz kociak już po kastracji,skubany tylko jeden dzień był grzeczny, teraz dalej broi:-)

krejzolka jestem, rozmawiałam wczoraj z teściową na skype i ona znów gadała o tym czy poszłabym do pracy, czy są oferty itd....szczerze to dawno nie sprawdzałam bo ciągle w biegu i coś mnie tknęło i sprawdziłam wczoraj, do dwóch przedszkoli szukają do kadr, może nie spełniam wszystkich wymagań ale stwierdziłam,że co mi szkodzi spróbować??? głupia nie jestem, jak coś nowego to szybko się nauczę i już:-), teraz zbieram dokumenty bo nabór do 17 lutego a praca od 1.04.....ciekawe czy ktoś się w ogóle odezwie???

reklama
Paula
mega &&&&&&&&&&&&&& za pracę !!! uda się -trzeba wierzyć :) super by było ;)

Lilith
gratki mieszkania :) przyjemności w urządzaniu.

u nas słonko jest.dzieci po obiedzie poszły na ogród,hasają ,huśtawki im wyjęłam z domku ogrodowego..maja zajęcie bo pobudowali domki z kartonów po kamieniu tym co T.robi :-D

miłego dnia kobiałki :))

HEJ,

Mama, Bibinka - dziękuję :-)
Lilith - szybkiego remontu i w miarę czystego :-D

Ja dziś zrobiłam kuuupę konkretnej roboty :-) Uszyłam firanki do młodego pokoju i do salonu, od razu lepiej. W salonie trochę mnie poniosło i poprzestawiałam małe co nieco :-D Dobrze, że kominek nieruchomy :-D:-D:-D Wyczyściłam wszelakie dywany i dywaniki z domu, i wywaliłam na dwór. Ogarnęłam garderobę i tym sposobem trzy, 120l wory, zostały po "uszy" zapełnione :szok: Zrobiłam pokrowce i pojemniczki na zabawki dla młodego - nie uwierzycie z czego? Z kieszeni od starych dżinsów :-D Tym sposobem młody zyskał kieszenie na kredki, pędzelki i resztę szpargałów. Ogarnęłam pokój młodego - wór niepotrzebnych zabawek został upchnięty do......garażu. P mnie zatłucze, bo miałam już niczego tam nie upychać :-D No cóż - może w końcu powie swojej rodzince, że Miłek więcej zabawek nie potrzebuje? :-D Kolejna sterta ciuchów po młodym, spowodowała, że powystawiałam kilka rzeczy na tablicę :-p Może wpadnie jakiś mały grosz ;-) Obiadek dogorywa, ciacho dochodzi...zasiadam z kawką :-)

Eweeeelinaaaa
zmęczyłam się czytanie :-Da Ty tyle zrobiłaś ???:-p:-D
usiądź pomasuję Ci kark :-D

pięknie porobiłaś w domku,ja tylko podłogi ogarnęłam ,pranie zrobiłam ,zakupy o obiad..
kusi mnie ciasto dlatego za chwile jedziemy na zakupy bo murzynek z mną chodzi :-)
fajny pomysł z tymi kieszeniami :)

Mama - i wytłumacz mojemu P, po co wydzieeram wszelakie guziki, paseczki, kieszenie ze starych ubrań, albo zostawiam różne plastikowe pojemniki... ja Pomysłowy Dobromir jestem i u mnie się nic nie zmarnuje, tylko nie każdy to rozumie :-D :-D
Ja podłogi zostawiłam sobie na później, jeszcze trochę roboty mi zostało, ale zdałam sobie sprawę, że nie piłam dziś kawy jeszcze :szok: Byłam w jakimś amoku :-D Noooo nie da się ukryć, wiooosna idzie!!! Hahaha
A no właśnie - i zakupy trza zrobić na weekend, bo znajomi na pierwszego śledzika się schodzą :-D:-D:-D
Poproszę o ten masaż....mrrrrr.... :-D :-D

Ewela nie chce siać zamętu ,ale właśnie w tv podali ,że ....:nerd:na początku marca tem.w dzień to będzie -7 :baffled:
myślałam,że zima idzie won a ona jeszcze na rondzie zawróci :blink:

śledzika mówisz pierwszego będziecie spożywać :-Dsmacznego :)) juz dziś życzę .

jejku ,jadę po te zakupy bo już czuję smak murzynka...:-p

Mama - ja też słyszałam, że mrozy maja powrócić. Oby nieee...:angry: Dzięki, dobry śledzik nie jest zły :-D Wracam do pracy, bo mnie wielkanoc zastanie :-D I niech Ci murzynek wyjdzie :-D:-D

dobry dobry kochane dużo miłości dzisiaj;))))

nawet w bajkach dla dzieci wszędzie temat walentynek;))

Mama jak murzynek??? podeślesz mi trochę na osłodę dzisiejszego dnia??
Walentykowe serce od Majeczki dla wszystkich;))

100_6432.jpg

Załączniki

• 100_6432.jpg
    100_6432.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
reklama
witam walentynkowo:-):-).naj naj dla Wszystkich:tak:

mama po murzynku pewnie nawet okruszek nie został,co:-D.jak tam dziś dzionek zaplanowałaś?mam nadzieję,że nie będziesz musiała się tak kręcić,jak ostatnio!

ewelinka oj poszalałaś wczoraj z pracami domowymi:szok::-D.udanego śledzika życzę!

paula piękne serducho,uściskać Maję!powodzenia w szukaniu pracy!

lilith
gratuluję nowego M!

u Nas też imprezka w weekend,zakupy zrobione,wieczorkiem przygotuję sobie mięsko.jeszcze trochę sprzatania mnie czeka i wsio:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry