• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

dobry dobry

co tu na forum taka cisza??? koleżanki wiosnę podziwiają??;-)

u nas dziś znów pięknie, kolejne okno umyte, przez te wiatry i zacinające deszcze nic już nie widziałam przez okno w kuchni i u dzieci, okno w salonie jest osłonięte więc ujdzie:-D, teraz kończę dusić mięsko i zaraz skoczymy z łobuzami do piekarni po chleb
Daniel ma stan zapalny w gardle, niby może chodzić do przedszkola ale tak się dusił od kaszlu rano,że został dla bezpieczeństwa w domu
małż ma dziś normalnie wrócić z pracy, tzn. po 16 a nie po 18, i skoczymy do sklepu z tapetami, bo jedna ściana w przedpokoju się aż prosi o jej oklejenie, niecałe 6 mies. od remontu a już upaprana, dzieci często się na niej opierają wchodząc do mieszkania...tapeta zmywalna i będzie git:-), jeszcze musimy wkręty kupić i w końcu przywiesić ramki w przedpokoju, a w sobotę szybko do ikei w drodze do rodziców po parę drobiazgów, może za balkon się w końcu weźmiemy????:-)

dużo planów mi się ostatnio kołacze po głowie, za dużo:-):-), biedny ten mój mąż:-)

miłego dnia koleżankom!!!

reklama
ZIMNOOOOOO XD
U mnie jest -5 w nocy i około 0 w dzień :/
Jadę już na drugim antybiotyku i wyzdrowieć nie mogę. To już 9 dzień i słaniam się na nogach. "Proszę siedzieć w domu a najlepiej w łóżku" Tia, a posprząta się samo, ugotuje się samo a pani doktor moje dzieci zaprowadzi i przyprowadzi ze szkoły/przedszkola :/ W poniedziałek byłam o pracę - okazali się zbieraczami CV. Nie tracę wiary że wreszcie coś znajdę, ale na kasie nie siądę - kłopotliwych klientów bym źle traktowała XD A dyscyplinarki nigdy nie dostałam i nie zamierzam dostać :-)

Zdrówka wszystkim :-)

Witam,

Bibinka, dziękuję. W końcu wychodzimy na prostą :tak:
Ja już wyzdrowiałam, a Mikoś po antybiotyku jeszcze na syropach, będzie już 2 tyg., ale też praktycznie już Mu przeszło. Troszkę jeszcze pokasłuje. Byłam wczoraj z Nim u lekarza i osluchowo czysto, także oby juz nic się nie przyplątało...

Smacznego pączusia! :-)

Ostatnia edycja:
jestem i ja ..

smutno mi dziś ......

ściskam Was dziewczyny i dobrego dnia życzę .
zdrówka dla potrzebujących i wytchnienia dla zalatanych .

zaraz kończę pracę i jadę po dzeci do szkoły ..nie mam na dzis zapisów wiec już nie wracam ..a gdyby cos sie zmieniło to fryzjerka mi zadzwoni. kręcz szyi mi odpuścił,ale krzyż dokucza bardzo-jeryyy czas umierac :shocked2::confused2:

Hej,

MAMA, a cóż to za smutki koleżanko?! Mam nadzieję, że to tylko chwilowe smuteczki. Tulę do serducha i....czekaj, jak Ty to zawsze mówiłaś.....podaję czekoladkę :-D

Ewcia - :*

Bibinka - wiosnę poczuły, to i na bb czasu nie majO :-D

Maran - przyznaj się, ile pączków wtranżoliłaś? :-D Ja zaledwie 1. Nie przepadam zbytnio za pączkami, wolę sernik albo szarlotkę :-D

U Nas od kilku dni wiosna! Śmigam w półbutach i kurteczce wiosennej :-) Jest naprawdę pięknie, aż żyć się chce. No i wróciłam do biegania....dziewczyny, po pierwszym 4-kilometrowym dystansie myślałam, że umrę!!! Biodra mnie tak bolały, że nie mogłam chodzić, ino kuśtykałam :-D Ale po 2-im razie już było znacznie lepiej. Dziś też ruszamy biegać - wiem, że żyję!!!! To jest to, czego mi brakowało! :rofl2:

Miłego dnia!!!!

reklama
Witam w ten ładny aczkolwiek mroźny dzień :)

Ewelinka - też chciałabym zacząć biegać ale nie mam jak :( Bo najlepiej się biega rano a rano zazwyczaj mam obie dziewuszki w domu :(

Idę wieczorem pić... przed komputerem XD

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry