• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

witam się z kawką :)

Paula
dzięki ..mam nadzieje ,że ten ból ucha u D.pójdzie won.....na razie cały czas wygrywamy bo gorączki nie ma czyli sie nie pogarsza..

Ewa
imię wybieracie ??

Sol
czyli reset był:-p

Maran
wesoło tam u Was :)

Ewelinka
ćwiczysz?? rozumiem ,ale wleć się przytulić na miły dzień ;))
tulimy????:-D

kończe ogarniać dom i do pracy.
miłego i bez wiatru dnia :)

reklama
Witam,

Paulina, suuuper, że Maja przyjęta do przedszkola :tak:
Ja też Mikołaja zapisałam, ale czy się dostanie, będę wiedzieć dopiero 7 kwietnia.

Maran, suuuuper zdjęcia :tak:

Mama, super, że póki co jest bez gorączki :tak:
Oby tak dalej :-)
A imię u nas wybrane juz od ponad roku :-D
Miłosz Kajetan :-)

Ewelinka, :*

dziewczyny mam pytanko od kilku miesięcy staram się o dziecko i nic, ostatnio sporo słyszałam o suplementach ułatwiających zajście w ciąże, czy któraś z was może takie stosował?

witam sie ..
z kawom :)

ja rano miałam już o 8 .oo masaż bańką chińską pani stomatolog...teraz Ona poleciała do pracy a ja ...łapie oddech :-D
teraz wleciała na chwilę do domku to i do Was zaglądam życząc miłego dnia :tak:

Ewa
świetnie,że imiona juz macie :) i widzę ,że literka M króluje u synków :tak:

Ewelinka
super,że już samopoczucie lepsze ...to teraz wpadaj do nas bo tu sie tęskni ;)))
żółwik dla Miłka :)

Natinnka
my tu sie nie staramy o ciążę ..kiedyyys w 2010 roku się poznałysmy i teraz odświeżamy znajomości-wleć na któryś ątek gdzie dziewczyny się staraj to na pewno Ci odpowiedza na pytania :tak:powodzenia z ciążą!

Paula
u mnie wczoraj też @ z rana przyszła

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bocian przyleciał :-D:-D:-D

Maran,Sol,Bibinka,Marylka,Lilith,Sergii i reszta Gangu miłego i udanego dnia :tak:

mama bocian :szok: dziecko przyniesie ;-) u mnie ze zdrowiem nie co lepiej, gardlo juz nie boli ale zatoki jeszcze zapchane I bez otrivinu sie nie obejdzie :)

U mnie ok 14 st C ale pochmurnie jakoś... musze sie wybrac do jakichs takich dziadów co to klucze wyrabiaja bo mi sie taka malutka wkładka do skrzynki na listy zepsula I musze wymienic bo sie nie otwiera, wczoraj zjezdziłam sklepy z materiałami budowlanymi itp, ale nie mają... no I pomyslalam, że może takie dorabiacze coś beda miec... tu jak sie zepsuje wkladka to chyba całe skrzynki wymianiaja a ja nie moge calej skrzynki bo to taka blokowa skrzynka a nie na drzwi... no nic, musze cos pokombinowac... konserwatora juz pytałam I miał mi załatwic I we wtorek dac znac a ten gamon nic nie gada a widzi mnie przeciez kilka razy dziennie bo jezdze po Ale itp. nie chce mi sie juz z nim gadac bo taki Irol niekonkretny jest I mnie to wkurza :wściekła/y:

reklama
bociany już przyleciały???

my dziś cały dzień w domu, cały czas padało, jutro ma być lepsza pogoda więc ruszam zrobić dzieciom zdjęcia do dowodów i na małe zakupy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry