• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

lalala właśnie sobie wykrakałam, Danielowi krew z nosa idzie.....a pobiegał trochę jedynie na placu zabaw, czyli zoo odpada bo tam dużo do łażenia jest, jedziemy chyba na majówkę do dziadków, przy grillu dużo ruszać się nie trzeba;PPP

miłego weekendu koleżankom!!!

Lilth co tam u Ciebie???

reklama
A co tu taka cisza się zrobiła??

Paulina u nas leci, remont niestety nadal i nie zapowiada się by szybko miał sie skończyć.. od czasu wprowadzenia strasznie się rozleniwiliśmy. W przyszłym tyg. mam scan i wizyte, będziemy się pewnie umawiać juz na cc. Sprawdzamy jeszcze czy łożysko się podniosło bo jeszcze w24 było kijowo ;/ a tak to leci, choć powolutku ostatnio bo jakieś lęki miewam..

A co u Was??

Hej hej
U nas bez zmian - ja nadal mam ochotę zabić i dzieci i męża. Dzieci bo nawzajem się nakręcają, dokucza jedna drugiej i mam wieczne ryki w domu, a męża bo wszystko zrzuca na mnie i oczekuje że go jeszcze po główce pogłaszczę bo on przecież jest TAAAKI biedny bo ma już dość swojej roboty (od 8 lat staram się go namówić na zmianę pracy i ani razu mnie nie posłuchał). Dalej szukam pracy i zaczyna mnie już po ścianach nosić przez to wszystko. Chyba naprawdę za długo siedzę już w domu. A ogólnie spoko XD

witam sie i ja po długim niebycie ,ale widzę ,że cisza;-)

Paula
jak z Danielem ??
nadal ma te krwawienia?

Sol
Ty jesteś zmęczona byciem w domu a mąż pracą i się nakręcacie.
nasze dzieci po szkole dają czadu na rowerach ,są tak zmęczone i szczęśliwe ,że nie mają siły sobie dokuczać :-D
w ogóle ja jestem szczęśliwa bo moje dzieci bardzo dobrze się dogadują ze sobą -cieszę się ,że mam taką różnicę wieku :tak:

Lilith
no jesteś w końcu:)
pogłaskać brzuszek proszę :) imię dla synka wybrane?
po przeprowadzce już rozpakowani?
jak córa???

Maran
jak u Ciebie? zdrowi jesteście ?

Marylka,Jos,Sergii,Bibinka,Ewelinka,Ewa??????????????

hej hej

my też żyjemy, zdrowiejemy powoli, krwotoków prawie już nie ma, kaszel suchy, osłuchowo czysty....największa zagwozdka naszych lekarzy, dusi się od kaszlu a tu nic nie ma;)))) za to mamy termin na 19 sierpnia na wycięcie migdała, wszyscy lekarze obiecują poprawę a ja chcę w to bardzo wierzyć:-)

Sol ja też tak mam:-D dość siedzenia w domu, ale czasami, czasami bywa znośnie:-D. dzieci czasem mają dzień na szarpanie się, czasami się tak dogadują że szok:-),

ooo i jak się wszystko uda to na 24 maja zapisaliśmy naszego syna na fajną imprezę w poznaniu-wyścigi rowerkowe dla dzieci:-D,nasz syn jest maniakiem rowerowym:-D:-D o ile zdrowie mu dopisuje:-)

hej babki:)

Paula
napisz coś wiecej o tym rowerowym turne :-D
gdzie jest start i o której?
moje tez rowerowe są :tak:

pozdrawiam i słonka życzę !

Mama Wyścigi rowerowe
to jest link do wyścigów, tam masz stronkę akurat o zapisach, można tel. lub mailem, oby jeszcze miejsca były;)
impreza ponoć od 10, miejsce jeszcze nie ustalone, ale można zobaczyć relację z tamtego roku
dzieci na mini mini wypatrzyły reklamę wyścigów;))

paulina - będzie lepiej jeśli dobrze go wytną :)

mama - coś w tym jest że się nakręcamy... chociaż ... nie ja po prostu bym mu w jape dała za całokształt - może by się obudził ze swojego dziecinnego zachowania :) a dziewczyny - kochają się - jedna za drugą w ogień, ale jak jedna ryczy to i druga, jak się drą to też razem, bałaganią - razem, wszystko razem, nawet do łazienki razem biegają, ale tylko Karolina sprząta bo tak ją Emilka ustawiła XD Ja po prostu jestem zmęczona ostatnio i mi na nerwy działają poranne awantury że nie chcą wstać, nie chcą wyjść, że to i tamto - psychicznie siadam.

Dziewczyny badajcie się cytologicznie co roku. Mojej 29-letniej przyjaciółce wyszło że ma raka szyjki macicy. Jestem z nią jak tylko mogę, póki co się trzyma. Ma dwójkę dzieciaczków. Za tydzień - dwa będzie wiedziała więcej. Póki co czekamy a czekanie jest najgorsze :(

Sol bardzo mi przykro z powodu przyjaciolki. U nas tez kampania byla, gdyz chyba 16 letniej dziewczynie wykryto, ona zmarla a tu robi sie powyzej tego roku, nie pamietam nawet dokladnie. I nie tak czesto jak w pl.. Moze zmienia ta.. kto wie.

Paulina no to powodzenia na wyscigu, oby bylo bezpiecznie :tak:

Mama, imie wybrane. Jak na razie to samo bez zmian ale pewnie przed porodem, lub juz po sie okaze czy takie zostaje. Wybralismy Dexterka :-D
Rozpakowani prawie, raczej graty leza to tu to tam bo remont w trakcie.. jeszcze nas finansowo przycislo, wczesniej troche za bardzo poszalelismy jak i z remontem tak i z malym.. to tez remont przeciaga.. a mialam nadzieje, ze do 30tc skonczymy, bym na spokojnie mogla poprac i poprasowac, pokoj dokonczyc ale raczej klapa :-(

reklama
cześc kobietki ..

Paula
dzieki za link-zaraz poczytam ..

Lilith
pogłaskać Dexterka w takim razie :) i życze ,żeby remonto skończył się czym prędzej ;-):tak:

Sol
hahahaa..moje też razem do wc latają i muszę rozganiać :-p
życzę poprawy nastroju ..
ja już od kilku lat robię cyto co roku....za dużo tragedii wokół
&&&&&&&&& za przyjaciółke ...ostatnio na bb odeszła młoda dziewczyna zostawiając 2 córki-też na raka sz.macicy :-(

miłego dnia mamuski ..ja lece do pracy .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry