Wisieńka
Fanka BB :)
Witam rankiem. Ja już po zakupach. Byliśmy w Lidlu , warzywniaku, Rosjanie i Brico . Kupismy żywice i klej montażowy bo Toś wyrwał nam drzwi podwieszane typu panel z szafy w przedpokoju i trzeba to naprawić. Zaraz, nastawie obiadek i siadam do maszyny skończyć pościel
Bibinka kochana my ostatnio 1200 na same części na szczęście tato nam wymienił. A ty kochana zaraz wakacje. Ostatnia prosta. A jak z domem ?
Mama
O ja też chcę zobaczyć co pokupilicie. My dziś wybieralismy farby. Od początku lipca remont i zamiana pokoi dzieciakom.
Bibinka kochana my ostatnio 1200 na same części na szczęście tato nam wymienił. A ty kochana zaraz wakacje. Ostatnia prosta. A jak z domem ?
Mama
O ja też chcę zobaczyć co pokupilicie. My dziś wybieralismy farby. Od początku lipca remont i zamiana pokoi dzieciakom.
.słonko przebija się przez chmurki,ale wieje,że hej!
,wreszcie wymienisz panele,pewnie jasne zamówiliście? fajnie,że kwaterki zamówione,odpoczniecie rodzinnie.zazdroszczę,że blisko do morza macie
.jak dzieciaczkom pokoje zamieniacie?na temat sprzedaży domu nie mam słów,doopa blada:-(.co do pracy,to fakt-ostatnia prosta,ale i tak będą mnie ciągać to tu, to tam.