paulina.pro
Fanka BB :)
dobry
Mama właśnie dzwoniłam na polną, mam zadzwonić w okolicach urodzin to mnie umówią może jeszcze na wrzesień
) badania są bezpłatne do końca roku
) tylko muszę w kalendarz sobie zapisać żeby zadzwonić
)
moje dzieci bawią się w pokoju, a raczej go demolują, grunt,że zostały poinformowane,że same mają to potem posprzątać
zaraz zmykam po ziemniaczki do piwnicy, zrobimy obiadek i pójdziemy do parku do kaczek i na spacer
)
u nas na razie nie pada, choć wczoraj na mszy w parku zaczęło padać i staliśmy pod parasolami, dla dzieci to radocha
Mama właśnie dzwoniłam na polną, mam zadzwonić w okolicach urodzin to mnie umówią może jeszcze na wrzesień
moje dzieci bawią się w pokoju, a raczej go demolują, grunt,że zostały poinformowane,że same mają to potem posprzątać

zaraz zmykam po ziemniaczki do piwnicy, zrobimy obiadek i pójdziemy do parku do kaczek i na spacer
u nas na razie nie pada, choć wczoraj na mszy w parku zaczęło padać i staliśmy pod parasolami, dla dzieci to radocha

;-)
Wiję gniazdko ostatkiem sił, męża zaganiam do malowania domu (80% zrobione już) tylko cos torby nie mogę spakować do szpitala, chociaż liczę na przedterminowy poród tym razem, zamiast 2 tyg po czasie ;-)

I to tak głęboko, że pęsetą nie dało rady nic zrobić... Już dzisiaj rano miałam to samo z innym papierkiem, nie wiem czemu ale ona ma manię pchania papierów do nosa
Mam taki nastrój, że lepiej nie podchodzić... :-( 
i wiesz co ? też mu nie wyjęli tylko...poczekali aż puściła liścia
teraz się z tego śmiejemy ,ale wtedy do śmiechu nie było