reklama

Staraczki na 2015 - z Kafeterii.

reklama
oj dziewczeta tak bym chciała .. ale pewnie sie nie uda bo czemu akurat mnie miałoby się udać ,,nie wiem no nie wiem to tylko kłocie jajnika było..i mialam przeziębienie a dopiero co wczesniej wyzdrowiałam całkowicie z poprzedniego

Dziewczyny,
widzę, że wy nie wiecie czego same chcecie. Usuńcie mnie z tabelki, bo ja nie mam zamiaru logować się na kolejnym forum. Męczy mnie to skakanie ze strony na stronę i z wątku na watek
smutas.gif

Nell, Kokardka i Hasj..- to po co w ogóle logowałyście się na FM? Dla jaj? I na dodatek od razu wydałyście sąd, że tam drętwa atmosfera!?
Nie byłyście tam nawet jeden dzień. To tak jakbyście kogoś oceniły z wyglądu nie biorąc pod uwagę tego co ma w środku. A skoro jestem drętwa to nie mamy o czym więcej dyskutować.
Ola - to, że ty popstrykałaś się z Inką, nie świadczy o tym że inne dziewczyny by się z nią nie dogadały. Bo w gruncie rzeczy to bardzo miła i doświadczona osoba.
Kate4 - kochana usuń mnie z tabelki. Próbowałam pogodzić oba forum, ale widzę, że się nie da, bo koleżanki z tego forum już wyrobiły sobie o nas zdanie, co jest bardzo przykre
smutas.gif
Życzę Ci powodzenia i maluszka jak najszybciej
usmiech.gif
Buziaczki pa
usmiech.gif

Dziewczyny,
widzę, że wy nie wiecie czego same chcecie. Usuńcie mnie z tabelki, bo ja nie mam zamiaru logować się na kolejnym forum. Męczy mnie to skakanie ze strony na stronę i z wątku na watek
smutas.gif

X X X
Nell, Kokardka i Hasj..- to po co w ogóle logowałyście się na FM? Dla jaj? I na dodatek od razu wydałyście sąd, że tam drętwa atmosfera!?
Nie byłyście tam nawet jeden dzień. To tak jakbyście kogoś oceniły z wyglądu nie biorąc pod uwagę tego co ma w środku. A skoro jestem drętwa to nie mamy o czym więcej dyskutować.
Ola - to, że ty popstrykałaś się z Inką, nie świadczy o tym że inne dziewczyny by się z nią nie dogadały. Bo w gruncie rzeczy to bardzo miła i doświadczona osoba.
Kate4 - kochana usuń mnie z tabelki. Próbowałam pogodzić oba forum, ale widzę, że się nie da, bo koleżanki z tego forum już wyrobiły sobie o nas zdanie, co jest bardzo przykre
smutas.gif
Życzę Ci powodzenia i maluszka jak najszybciej
usmiech.gif
Buziaczki pa
usmiech.gif

Dziewczyny,
widzę, że wy nie wiecie czego same chcecie. Usuńcie mnie z tabelki, bo ja nie mam zamiaru logować się na kolejnym forum. Męczy mnie to skakanie ze strony na stronę i z wątku na watek :crazy:
Kate4 - kochana usuń mnie z tabelki. Próbowałam pogodzić oba forum, ale widzę, że się nie da, bo koleżanki z tego forum już wyrobiły sobie o nas zdanie, co jest bardzo przykre :no: Życzę Ci powodzenia i maluszka jak najszybciej:-) Buziaczki pa.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry