L
Lad
Gość
No i może nie tak, że bez matury ciężko jak bez po prostu średniego wykształcenia co najmniej. 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lyara, ja brałam duphaston w trakcie starań - po owu sie bierze 10 dni zeby wspomoc naturalny progesteron. ALe tez wiem ze biorą dziewcyzny na wyregulowanie cyklu jak @ nie przychodzi.No ja już i tak w tym cyklu pewnie mogę zapomnieć, bo wg kalendarzyka to dziś powinnam mieć owu a ja nadal krwawię... Na usg też nic mądrego gin nie wynalazł jedynie że błona się ładnie odbudowała 5mm chyba czy jakoś tak, torbiel nadal jest więc szału nie ma :/ nie dopytałam o pęcherzyk w sumie czy jakiś jest... Ehh no trudno
Anik grarulacje. A skad jestes bo ja do gor tez mam bliskoNo my wakacje raczej u siebie spędzimy alw w górach to podobno jak wakacje
Ewentualnie gdzieś tu blisko - Zakopane czy coś na weekend
My 16-18 stycznia atakujemy Krunice Zdroj na narty bo to rzut beretem od nasTez kocham góry.... Od 29-31 stycznia zarezerwowalam nam pobyt w Kościelisku w apartamencie w pokoju z widokiem na gory ( tego mi trzeba )
Ja raz mialam plamke krwi, drugim razem plamilam caly dzien i histerie odstawilam ze to zaburzenia hormonalne i ze miesiaczke wczesniej dostalam, to wygladalo jak poczatek@Dziewczyny ale ja czytałam że zagniezdzanie to tylko może być mala plamla, smuga czasami nawet nie zauważalna. Dobrze myślę? Nie wiem na sto procent bo u mnie w obu ciazach tego nie było.
Emka to odpoczywaj :-)