Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witajcie dziewuszkiAnik, dobrze ze sa mdłości, To na pewno ciąża i masz juz czarne na białym
ja tam zazdroszczę tych mdłości
![]()
A gdzie sie przeprowadzasz? Do większego czy mniejszego miasta? Wracasz na stare śmiecie, czyli gdzieś bliżej rodzinki?Hej kochaneWczoraj wzięłam ten duphaston a dzisiaj rano jakby słabsze krwawienie
Może to zadziała
Anik- zazdroszczę mdłościDzisiaj zaczynam też wreszcie brać żelazo, może trochę lepiej się poczuję. Dostałam wczoraj takie z kwasem foliowym więc się przyda od razu
Powiem wam że jestem przerażona przeprowadzką... Mój ma tu stałą pracę, co prawda zarobki gorsze,ale stała... Tam mój brat cioteczny ma mu załatwić u siebie w firmie, ale nie wiem czy można mu zaufać... Ehh będę musiała postawić wszystko na jedną kartę... Obaw mam dużo, ale bardzo bym chciała wrócić na stare śmieci![]()
Będzie dobrze! Trzymam kciuki. Mysle ze wyluzowania pomożeA u mnie zawital okres taki jaki ma byc czyli skrzepy itd. Od nastepnego miesiaca wyluzowywuje i zadnych testow owulacyjnych bo przezciez tak zaszlam w pierwsza ciaze od razu teraz za bardzo sie nakrecalam niepotrzebnie no chyba ze faktycznie w czyms lezy problem
Mega długa historia że tak powiem, ale prawie 2 lata temu przeprowadziłam się ze śląska pod warszawę, poznałam tu kogoś... Ale brakuje mi tamtych znajomych, rodzina moja też bliżej u której jak widać mam wsparcieA gdzie sie przeprowadzasz? Do większego czy mniejszego miasta? Wracasz na stare śmiecie, czyli gdzieś bliżej rodzinki?![]()
Hej dziewczęta
Anik moje ogromne gratulacje - czułam, że wyjdą 2 krechy
Karolina super, że beta wskazała za ciąże - teraz masz czarno na białym
Ahh mało mnie tu ... Ale nie mam czasu. Praca, dom, praca, dom i tak w kółko. Od dziś zaczynam popoludniowki, także calkowita zalamka. Córcia już płacze, ze znowu więcej mnie nie będzie niż będę
Ja cierpliwie czekam na @. Wiem, ze przyjdzie. Co miesiąc NIE CZEKAŁAM na nią i zawsze robiła mnie w konia. Więc teraz w konia zrobię ją jaco tu dużo gadać ... może za mocno pragnę tej ciąży, drugiego dziecka i dlatego tyle to trwa. Coraz częściej łapie się na tym, ze myślę, iż coś jest nie tak. Że może jakieś problemy mam, sama nie wiem. Wiem tylko, ze po tylu miesiącach i tak znowu zobaczę jedną kreskę, więc nawet nie testuje. Oby do czerwca. Jak nie zaciaze to udam się do gina, tak jak mi kazał.
Za wszystkie testujace trzymam kciuki. Bardzo mocno trzymam. I póki co chyba odpuszczam forum. Może innym pomaga ... mnie nie. Za dużo mnie to kosztuje. Za dużo myślenia. Porównywania. Mam wrażenie, ze swiruje. Wariuje. A to nie tak ma być. Nie tak ... owulacje, śluzy, bóle, kłucia, testy, bety ... Nie, nie ... Ja pasuje
Dlatego dziewczyny życzę Wam powodzenia ! Wszystkim Wam i każdej z osobna. Oby każda ujrzała tą wymarzoną, drugą kreskę. Miło było Was poznać, naprawdę :*
Pa pa :*
A u mnie zawital okres taki jaki ma byc czyli skrzepy itd.
Od następnego miesiąca wyluzo i zadnych testow owulacyjnych bo przezciez tak zaszlam w pierwsza ciaze od razu teraz za bardzo sie nakrecalam niepotrzebnie no chyba ze faktycznie w czyms lezy problem