gosia2808
Fanka BB :)
GratulacjeLux wydaje mi sie ze to troche za wysokie tsh. Ty bierzesz juz euthyrox?
Dziewczyny jeszcze nie dowierzam ale wysikalam dzis 2 kreski ! Czuje sie jakbym w totka wygrala!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
GratulacjeLux wydaje mi sie ze to troche za wysokie tsh. Ty bierzesz juz euthyrox?
Dziewczyny jeszcze nie dowierzam ale wysikalam dzis 2 kreski ! Czuje sie jakbym w totka wygrala!
Zgadzam się z tobą.Moze wyjdę znowu na prowokatorkę - trudno - dziewczyny któryś raz juz narzekacie ze dziewczyny piszą o objawach realnych wymyślonych Never mind - po to jest forum by pisać o czym sie chce - a Ruda, czarna wydaje mi sie ze Wy macie forum zamknięte na którym piszecie o swoich prywatnych sprawach, wiec nie oczekujcie ze dziewczyny z którymi Wy nie chcecie sie dzielić sie swoim życiem nagle bedą to robić . Jak wiecie zaufanie i każda relacja musi działać w dwie strony . Wiec skoro nie piszecie same nic bardziej wylewnego tutaj to nie wrzucajcie ciagle swoich 3 groszy na temat tego ze ktos inny ma czegoś nie pisać albo pisać bo w ten sposób wpływacie na to ze ktos sie 5 razy zastanowi czy cos napisać xzy znow bedzie marudzenie . I nie nie chodzi mi o mnie bo jak widzicie nie mam problemu z wyrażeniem głośno swojego zdania.
Lux do zajścia w ciaze chyba powinna byc koło 2 z tego co mi sie obiło o uszy .
Strawbelka jutro ten wlew?
Ann ale nadrobiłaś smaka ta pomidorówka![]()
Happy super !!! Gratulacje))
Ah cudownie juz tyle brzuchatek tutaj)) pięknie sie rok rozpoczął
czy ktos prowadzi jakies zapiski z forum kto sie starał komu sie juz udało ?
bo powiem szczerze ze bardzo budujące jest to ze co drugi dzień po 2-3 osoby sie chwała sukcesami
![]()
Lux wydaje mi sie ze to troche za wysokie tsh. Ty bierzesz juz euthyrox?