reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Nie wstawilo sie

Załączniki

• 1443121728583.jpg
    1443121728583.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 41
Tarantina a zarobki masz jak za cały udokumentowane czy połowa do ręki?

Ja tak miałam i dogadałem się z szefowa, szybko dostałam nowa umowę i dużo wyższe zarobki :-) zapłaciłam sobie tylko ZUS i już :-)

Ankaka już mam :-)
Kurde nie wiedziałam co ustawić zawsze miałam okres co 28 dni, teraz raz po 24 a raz 25

Ruda miałam mięśniaki i czekam na wizytę żeby ocenić czy mogę się już starać i ogólnie badania zrobić, umawiałam się na wizytę już 4 razy od lipca, a to z małym były problemy, a największe z @ bo przychodziła kiedy chciała, a dzisiaj odstałam po 29 dniach więc się chyba wszystko reguluje już :)

Ewix a wiesz jak teraz będzie? Bo różne rzeczy słyszę... Ja oczywiście innej opcji niż cc nie biorę, bo za dużo nerwów mnie kosztował pierwszy poród, a raczej próba wywołania naturalnego ...

Z tego co słyszałam to mam wybór. Ale za żadne skarby świata nie prosiłabym o cc znowu. Dla mnie to byl koszmar.

Po cc można sn, ale zależy tez dlaczego cc.

Co do zimowych dzieci, to Adasiek jest z lutego i dla mnie ok. Podobno dzieci urodzone w zimę mniej chorują :P

A propos znieczulenia u dentysty. Najlepiej robić to w II trymestrze. Mówi się o ciąży i dają specjalne. Mnie się strasznie w ciąży posypały zęby i lałam ciągle. Znieczulenia też miałam i Synek cały i zdrowy i donoszony hihi. Mam dwie babcie, które całe życie w stomatologii pracowały i chciał nie chciał chodziłam ciągle.

U mnie cykle z dupy. Między pierwszy a drugim okresem 33, a między drugim a trzecim 36... No nic, skończy mi się okres i bierzemy się dalej za starania :)

reklama
Tarantina a zarobki masz jak za cały udokumentowane czy połowa do ręki?

Ja tak miałam i dogadałem się z szefowa, szybko dostałam nowa umowę i dużo wyższe zarobki :-) zapłaciłam sobie tylko ZUS i już :-)

Ankaka już mam :-)
Kurde nie wiedziałam co ustawić zawsze miałam okres co 28 dni, teraz raz po 24 a raz 25

One z czasem te cykle.jak bedziesz tam zaznaczac same sie ustawia co ile masz. Srednia program wyciaga. Ale w dzienniczku bexziesz miala co ile mialas w poszczegolnych miesiacach ale wlasnie jak sie ma nieregularnw to raz sie trfi a raz nie z tymi dniami plodnymi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry