Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zgadzam się jak najbardziej, co do glutenu u dzieci z adhd i za, to racja. Jako studentka pedagogiki specjalnej potwierdzam, a i sama widzę poprawę u mojego siostrzeńca, który ma zespół aspergeraWitam dziewczyny !! Najlepsza dieta to dieta MŻ - mniej żryć i wysiłek fizyczny !!! Uwazam że powinniśmy jeść wszystko ale w małych ilościach bo organizm potrzebuje wszystkich składników i witamin .
uslyszysz, ja bylam 6 tydzien i trzeci dzien i bylo serduszkoTak bylam ale to byl 5tydz i 5 dni i bylo za wczesnie kazal mi przyjsc 1.02 to bedzie juz 7 tydz i 5 dni wiec mam nadzieje ze uslysze serduszko

w niedziele powinny byc krocej czynne sklepy lub zamkniete, choc ja niekiedy musze po cos jechac w niedziele do marketu, sa tez ludzie, ktorzy pracuja duzo i tylko w niedziele moga robic zakupy, ehh wspolczuje CiZgadzam się jak najbardziej, co do glutenu u dzieci z adhd i za, to racja. Jako studentka pedagogiki specjalnej potwierdzam, a i sama widzę poprawę u mojego siostrzeńca, który ma zespół aspergeraodstawienie glutenu, cukru itd dało tak dużo jak terapie
ale też uważam, że ludzie, którzy tolerują gluten i laktoze nie powinni eliminować tego ze swojej diety
26 powinna przyjść @, w mojej apce pokazuje za to 29,a ovufriend 02.02już się pogubiłam
i tak będę testować 26 :>
Na obiad u mnie kurczaczek w ziołach i papryce, ziemniaki (ble) i multum surówrczeki do pracy na 14
![]()
Mi nie brakuje zadnych skladnikow i witamin, uwazam ze mam ich teraz w diecie wiecej niz dawniej bo odzywiam sie z glowa i swiadomie wrzucam produkty do koszyka. A niedowiarkom proponuje chiciaz na miesiac przejsc na bezgluten i niech sami sprawdza czy im sluzy.Witam dziewczyny !! Najlepsza dieta to dieta MŻ - mniej żryć i wysiłek fizyczny !!! Uwazam że powinniśmy jeść wszystko ale w małych ilościach bo organizm potrzebuje wszystkich składników i witamin .
W niedziele powinno być otwarte do 13-14, ja rozumiem, że niektórzy dużo pracują, tylko w niedziele mają wolne itd., aleeeee najwięcej to jest moherowych starych ludzi, a po każdej mszy to taki tłok się robi, że czasem dziewczyny nie dają radyw niedziele powinny byc krocej czynne sklepy lub zamkniete, choc ja niekiedy musze po cos jechac w niedziele do marketu, sa tez ludzie, ktorzy pracuja duzo i tylko w niedziele moga robic zakupy, ehh wspolczuje Ci
Mi nie brakuje zadnych skladnikow i witamin, uwazam ze mam ich teraz w diecie wiecej niz dawniej bo odzywiam sie z glowa i swiadomie wrzucam produkty do koszyka. A niedowiarkom proponuje chiciaz na miesiac przejsc na bezgluten i niech sami sprawdza czy im sluzy.