pyzia-75
Fanka BB :)
Mój pierwszy był o 10 lat starszy,drugi o 16 lat starszy a trzeci jest o 6 młodszyMój jest kilka lat ode mnie starszy, a wydaje mi się czasem, że jest odwrotniefaceci tak po prostu już mają
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój pierwszy był o 10 lat starszy,drugi o 16 lat starszy a trzeci jest o 6 młodszyMój jest kilka lat ode mnie starszy, a wydaje mi się czasem, że jest odwrotniefaceci tak po prostu już mają
![]()
Ja też zawsze miałam starszychMój pierwszy był o 10 lat starszy,drugi o 16 lat starszy a trzeci jest o 6 młodszy![]()
Olvi a bo ja to dzis wszystko odbieram jak atak na swoja osobe.Strawbelka ja nie powiedziałam że twoja dieta jest zła ;( jeżeli ty czujesz się bardzo dobrze to ok ! Ja tylko mówię o sobie bo ja nie stosuje żadnej diety tylko wiecej warzyw , owoców i Mż . Poprostu nie należę do ludzi , która potrafiła by utrzymać jakąkolwiek dietę ja wytrzymuje max 1 tydz . Jakby mi lekarz powiedział że muszę stosować dietę bez glutenu to pewnie bym tak zrobiła ale na dzień dzisiejszy raczej nie . Ale sądzę że i tak nie jem dużo produktów z glutenem .
Kobietko! Wszystko będzie w porządku! Tak to już jest, że pracując z ludźmi jest się narażonym na gadanie pierdół na swój temat, pieprz to! Byłaś silna tak długo to jeszcze siły Ci starczyOlvi a bo ja to dzis wszystko odbieram jak atak na swoja osobe.
Gotuje sie dzis we mnie i ryczec mi sie chce na sama mysl ze musze czekac do terminu @ bo mam pregnyl we krwi i testy mi nic nie powiedza. Juz wiem jaka histerie odstawie za tydzien, juz nie mam sily do tej walki. Wszystko mi sie sypie, nawet w pracy, tak tkwie w zawieszeniu juz 2 lata i nie wiem co mam robic, bo za chwile moge byc w ciazy albo nigdy moze mi sie nie udac. No to sie wyzalilam i tu byl chyba moj problem, a nie w glutenie![]()
Ci ludzie gadajacy w pracy ze nie moge miec dzieci itp, sensacje z tego robia. Psychika mi juz powoli siada, nie wiem ile mi jeszcze starczy sil do walki. Mam juz 36 lat i malo czasu mi juz zostalo![]()
Bidulka kochana <3 Nie przejmuj się,kazdy ma prawo mieć gorszy dzień.Wiesz ile razy ja miałam dosyć przez te 20 lat?Pewnie z milion albo więcej...Nawet niedawno powiedziałam,że dość już tego,że nie dam rady już dłużej,że hormony ryją mi psychę,że mam dość świecenia gołym tyłkiem i co? I za kilka dni kolejna próbaOlvi a bo ja to dzis wszystko odbieram jak atak na swoja osobe.
Gotuje sie dzis we mnie i ryczec mi sie chce na sama mysl ze musze czekac do terminu @ bo mam pregnyl we krwi i testy mi nic nie powiedza. Juz wiem jaka histerie odstawie za tydzien, juz nie mam sily do tej walki. Wszystko mi sie sypie, nawet w pracy, tak tkwie w zawieszeniu juz 2 lata i nie wiem co mam robic, bo za chwile moge byc w ciazy albo nigdy moze mi sie nie udac. No to sie wyzalilam i tu byl chyba moj problem, a nie w glutenie
Ci ludzie gadajacy w pracy ze nie moge miec dzieci itp, sensacje z tego robia. Psychika mi juz powoli siada, nie wiem ile mi jeszcze starczy sil do walki. Mam juz 36 lat i malo czasu mi juz zostalo![]()