Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Lepiej nie bo jak przypomne sobie smak to pewnie potem bym przez intetnet kupowala. Bo ja 10 lat temu bylam od tego mocno uzalezniona i na kilogramy jadlam. Taka mialam wtedy diete. Kawa i czekolada, mega zdrowe. Potrafilam w ciagu jednego dnia zjesc 3 czekolady i nic wiecej. Zle sie to dla mnie skonczylo bo 7 kg w ciagu 2 lat mi przybylo. Jak wrocilam do Polski szybko zgubilam i wzielam sie za siebie.Przyjezdzam do polski w lutym, more przywiezc troche malteesers I czekolady cadbury
To fajnie, Londyn chyba bardzo klimatyczny jest. A dlugo juz tam siedzisz? Na stale tam juz zostajecie?Ja w Londynie jestem
Nieee, to ja jadłam w ciemnej czekoladzieTe w bialej czekoladzie byly obledne. Codziennie jak wracalam z pracy pochlanialam cala duza paczke w kilka sekund.