reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ruda cieszę się że miałaś rację :-) trochę was podczytalam mając nadzieję na to że dołączę.

Kotek w sumie to mam tylko codziennie takie lekkie bóle no nawet bólem tego nie nazwę taki dyskomfort w dole podbrzusza jak na @ i tylko rano. No takie prawie nie zauwazalne. Śluz po owulacji taki trochę kremowy ale jakoś mało go było A kilka dni temu było bez śluzu a wczoraj taki lekko przezroczysty był lepki jakiś masz masz. Nie wiem czy ci to pomoże.

Hime czekamy razem ;-)
Gratuluję!

Ann_ super wieści! Gratuluję. :) Co do moich objawów to mdłości nie zaliczam bo to może być jelitówka bo mnie pogoniło już dzisiaj. A cycki to mnie prawie zawsze bolą. Śluzu już płodnego od wczoraj nie ma. Dokładnie wczoraj było tak że ten śluz płodne był do południa a później już taki lepki przeźroczysty.
Ja testować mam zamiar 2 lutego bo wtedy ma być okres, no chyba że mnie wstrętna @ wyprzedzi. ;) Dziś 25 dzień cyklu. Tylko 4 dni czekania. Szybko zleci, mam nadzieję. :)
trzymam kciuki mocno

Kotek ja po owu raz sprawdzałam szyjke ale nic z tego nie wywnioskowalam więc zostawiłam w spokoju i juz tam nie zaglądam. Ktoś pisał że lepiej badać szyjke tylko do spraw owu bo można coś naruszyć.

Hime chyba widziałam ten filmik w pierwszej ciąży. Ładny ale nie płacz kochana

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry