reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Lux, ja 10 marca dowiedzialam sie o ciazy, test mi wyszedl juz 10 dpo:) A 21 kwietnia usg i wyrok, od razu do szpitala... staramy sie znowu od wrzesnia i nic, wszystkie badania mam super oprocz cholernej prolaktyny i mimo ze mam owulke(potw. monitoringiem) to chyba ta cholera ńie daje mi zajsc heh:(

Lux, ja 10 marca dowiedzialam sie o ciazy, test mi wyszedl juz 10 dpo:) A 21 kwietnia usg i wyrok, od razu do szpitala... staramy sie znowu od wrzesnia i nic, wszystkie badania mam super oprocz cholernej prolaktyny i mimo ze mam owulke(potw. monitoringiem) to chyba ta cholera ńie daje mi zajsc heh:(
a masz zbijana prl lekami? i przykro mi :no:

Lux mam, ostatnio juz byla bardzo ladna ale i tak troche za wysoka....tak czy siak mam nadzieje ze niedlugo spadnie jeszcze bardziej mimo, ze biore na nia lek, ktory nie jest na recepte ale skoro troche juz podzialal to lece na nim dalej:)

Dziewczyny mam wyniki. Beta pokazuje że w ciąży nie jestem.
Nie wiem co myśleć,
Albo rozregulował mi się cykl, albo jakieś paskudstwo się zrobiło, albo @ przyjdzie jutro albo nie wiem kiedy. Szkoda :(

Załączniki

• 20160203_163838_HDR.jpg
    20160203_163838_HDR.jpg
    263,1 KB · Wyświetleń: 77
Jest jest jest! Sprawdziłam patyczkiem higienicznym co tam 'w środku' się dzieje i pokazała się lekka czerwień tak więc czekam już aż się tylko rozkręci krwawienie. Uff już myślałam, że znowu będę czekać na okres 60dni.

reklama
Hime haha jaki zabieg zrobilas!;))

mania2401 moze sie tak nakrecilas i zestresowalas ze sama sobie przesunelas @? to sie moze zdarzyc...a w ktorym dc jestes teraz i ilu dniowe masz cykle?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry