reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Hime haha jaki zabieg zrobilas!;))

mania2401 moze sie tak nakrecilas i zestresowalas ze sama sobie przesunelas @? to sie moze zdarzyc...a w ktorym dc jestes teraz i ilu dniowe masz cykle?
Zawsze tak robię jak mocno zaboli mnie brzuch a majtki czyste. :) Bo tak to czekam i czekam a co do tego jestem niecierpliwa ;)

reklama
Wspolczuje Wam kochane. Ja w grudniu stracilam wczesna ciaze. Takze wiem co czujecie.

Mania :-( zostaje czekac na okres.

Hime :-)

A bierze, ktoras z Was witamine B complex. Biore ja od dwoch dni i czuje sie jakbym w ciazy byla. Po wzieciu wrazliwe piersi i rzuty goraca

u mnie jakis dziwny sluz, jestem blisko owu i zaczyna sie robic rozciagliwy, ale lepki jest, no nic czekam az bedzie jak kurze bialko
Hime oby malpa szybko przyszla!

Cześć Kobitki, ja dopiero teraz bo od rana lekarz a potem zapierdziel w pracy. (Ale przynajmniej wiem już że za styczeń ładna premia wpadnie.
Dostałam skierowanie na USG, krew (hormony i ogólne) i cytologie (Na którą muszę czekać dwa miesiące) (Czy w poslce można zrobić cytologie na własne życzenie?)
A potem czeka mnie zmiana leków. (Wspomniała kobitka coś o odstawieniu antyuczuleniowych ale ja bez nich nie przeżyje)
Więc przygotowania pełną parą.

Lux, ja 10 marca dowiedzialam sie o ciazy, test mi wyszedl juz 10 dpo:) A 21 kwietnia usg i wyrok, od razu do szpitala... staramy sie znowu od wrzesnia i nic, wszystkie badania mam super oprocz cholernej prolaktyny i mimo ze mam owulke(potw. monitoringiem) to chyba ta cholera ńie daje mi zajsc heh:(
Za wysoka prolaktyna powoduje że nie pękają pęcherzyki i jajeczko nie jest uwalniane. Mimo owulacji nie może dojść do zapłodnienia.Najlepszym lekiem na to jest Dostinex,zbija prolaktynę rewelacyjnie.Lek jest dość drogi bo 8 tabletek kosztuje ok 160 zł,ale bierze się przeważnie jedną tygodniowo więc wychodzi tak w miarę.

Cytologie zawsze w Polsce robiłam "na życzenie" ale też z zalecenia lekarza. I prywatnie nie placilam nic, a na NFZ chyba 10 zł. Tak więc myślę że w Polsce nie ma z tym problemu.

Hime dobrzeze jest. Na prawdę przezywacie starania?

Hej... Kochane, nie mam gdzie uzyskać informacji... Byłam dziś u gina ale okazało się że zmienił dni pracy i będzie w piątek dopiero, a odebrałam wyniki badania histopatologicznego... Może coś będziecie wiedziały co to oznacza... Będę wdzięczna.
kanał- śłuz, krew, elementy wysięku, drobne fr błony śluzowej szyjki z ogniskową metaplazją płaskonabłonkową
jama- dokładnie to samo
i pod spodem: Hyperplazja prosta bez atypii błony śluzowej jamy macicy.
Będę wdzieczna za pomoc .

reklama
Cytologie zawsze w Polsce robiłam "na życzenie" ale też z zalecenia lekarza. I prywatnie nie placilam nic, a na NFZ chyba 10 zł. Tak więc myślę że w Polsce nie ma z tym problemu.

Hime dobrzeze jest. Na prawdę przezywacie starania?
Tak, zaczniemy z powrotem najszybciej w czerwcu. Teraz za dużo na głowie, ślub, mieszkanie, te wszystkie załatwiania, za dużo stresu jak na ciążę. Z resztą w końcu wypada zrobić dokładną diagnostykę co mi jest, że zajść w ciążę jest ciężko i te cykle porypane.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry