Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
gdzie Ty widzisz bladziocha? ja widze kreske, wyrazna, moze nie jest mocna, ale widac ja!! gratuluje Kochana!!!!!!!!Nie wiem czy będzie cos widać ...
ja jak byla mlodsza to przy sprzataniu tez musialam sie czyms zajac i baaardzo dlugo mi schodzilo&&&!!!
Dzień dobry.
Młody sprząta pokój. Musze siedzieć i go pilnować bo każda chowana zabawka musi się chwilę pobawić... wiec zamiast coś robić to kwitne z nim w pokojuno ale trudno. Bajzel to robi raz dwa ale jak ma posprzatac to wszystkie nieszczęścia świata na niego spadają
jest głodny, chce mu się pić, bolą go nóżki itd.
Czekam aż skończy i ode ćwiczyć chyba do niego do pokoju bo w sypialni trochę mam miejsca mało a w salonie mój brat siedzi - nie lubię widowni przy ćwiczeniach![]()

Widać piękna tłustą kreche! Jeszcze raz gratulacje!Nie wiem czy będzie cos widać ...
Identycznie ma mój synja jak byla mlodsza to przy sprzataniu tez musialam sie czyms zajac i baaardzo dlugo mi schodzilo![]()