xBUMx
.... życie cudem jest .... Moderatorka
Nie wiem czy będzie cos widać ...
Kochana czemu nie piszesz u nas z takimi wiesciami ! Nessi trzymam kciuki !
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie wiem czy będzie cos widać ...
Nie wiem jeszcze, pediatra nie chcial mowic bo nie byl pewien. Przypuszczam ze dlugo bo u mojej chudzinki trzeba bedzie miesnie wypracowac.Agnesies czekaj kilka dni i powtorz testa, moze moze
Aniu no i dluga ta rehabilitacja bedzie?
aja odliczam godziny do konca pracy ehh chce do domu juzAniu kciuki za córeczkę!
Ja juz poćwiczyłam. Dzisiaj Tiffany, Mel B cardio i Mel B rozciąganie. Czuje wszystkie mięśnie.
Nessi super !!!! Gratulacje !!!!Sykl staran ? 4 lata sie staraliśmy ... W ogóle to do mnie jakaś abstrakcja .. Bo ten cykl byl stratny od samego poczatku ... Mój K miał pewne problemy ze ,, sprzętem,, nawet nie wiem kiedy, co i jak ...nie mam zupelnie żadnych dolegliwości ...oprócz tego plemienia wczoraj, 2 dni wczesniej dzwigalam ,z K meble ... W zyciu bym nie pomyślała, ze w ciąży jestem. Wczoraj jak zobaczylam te plamki na bieliźnie ...myslalam ze @ wczesniej przyszla .. Dzisiaj patrzę a na wkladce nic nie ma... Zrobiłam siku.. Wypilam kawę i polecialam po testy. Siknelam i wyszlo j/w. Jutro powinna być ciemna z rana ..Mój K nie. Daje wiary zupełnie .. Nie dziwie mu sie bo mam tak samo
Mam jeszcze w domu test więc zobaczymy czy @ przyjdzieale łamać się nie będę
![]()
Bardzo możliwe, mieliśmy trochę gratów do przenoszenia - nie przesuwania.NeSSi może od tego dźwignia ci ta krew się pojawiła. Teraz się oszczędzaj i wielkie gratulacje są piękne kreski :-) :-*
Gratuluje zafasolkowanym!
Bylam na konsultacji z pediatra zeby obejrzal oliwke.
Mloda napewno nie ma anemii, ale ma nadruchliwosc stawow. Tzn wyginaja sie wiecej niz powinny I stad bol. Prawdopodobnie to tylko to ale bedzie miala badania genetyczne pod katem jakiejs genetycznej choroby w ktorej taka nadruchliwosc sie pojawia.
Czeka nas fizjoterapia I wzmacnianie miesni.
łłłooo jeny 4 lata?
Nessi dajesz nam wiarę
Bardzo bardzo się ciesze
a leczyłas się
@Luxuorius zmniejszają nam sklep. A co za tym idzie muszą zmniejszyć liczbę osób tam pracujących .. eh. Żyć się odechciewa. Kredyt na głowie. Kupa wydatków. Jak jeszcze robotę stracę to normalnie nie wiem ... zalamka. I plany o rodzenstwie dla córeczki pójdą do kosza ...
Nessi super !!!! Gratulacje !!!!
A ktory to dzień cyklu ?