kate2288
Fanka BB :)
Dzięki za infoJa mierze zwyklym elektronicznym termometrem I pieknie widac skoki temeratury.
Mi tempka dzis rano skoczyla wiec za 11 dni testuje)
No to mam nadzieję, że za 11 dni będą piękne dwie krechy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki za infoJa mierze zwyklym elektronicznym termometrem I pieknie widac skoki temeratury.
Wie .. ale nie daje wiary zupełnie. My nadal oszołomieni. Moja mama przecież od wczoraj wie, ale dopiero jak zrobiłam bete to uwierzyła.maz juz wie?
Trzymam kciuki !!!Ja mierze zwyklym elektronicznym termometrem I pieknie widac skoki temeratury.
Nessi gratuluje!!!!!!
I za Ciebie kochana też trzymam!Dzięki za infoja dopiero zaczynam, dzisiaj u mnie dopiero 4 dc
No to mam nadzieję, że za 11 dni będą piękne dwie krechy![]()
Ja mam kazdego dnia budzik na 6 nastawiony I termometr pod poduszka. Jak nie musze wstawac to potem zasypiam z termometrem, a jak musze godzinke wczesniej wstac do toalety to mierze przed wstaniem I pozniej o 6 w luzku. Zazwyczaj roznica jest 0,1-0 stopnia.Dzięki za infoja dopiero zaczynam, dzisiaj u mnie dopiero 4 dc
No to mam nadzieję, że za 11 dni będą piękne dwie krechy![]()
Nessi czyli wychodzi na to ze to jest prezent walentynkowy od meza![]()
no tak .. faktycznieBiegnij podziekowac mezowiMasz rację ... do zapłodnienia musiało dojść 13, albo 14 lutegono tak .. faktycznie
Biegnij podziekowac mezowi
Kazda by chciala taki prezent na walentynki![]()