Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moj M też uwarzą że jak czytam za duzo forum to się na kręcam i za dużo wtedy myśle , dlatego też troszke odpuściłam forum i tak już się nie udzielam ale pamietam o was i trzymam mocno kciuki za nas wszystkie .Pyzia myślę że nikogo nie urazilas, choć mogę mówić za siebie tylkoja też na trochę odpuscilam i forum, i ogólnie grzebanie w internecie... Głowa trochę odpoczela
mój S bardziej zadowolony, bo on w ogóle uważa, że to takie czytanie-nakręcanie
![]()
Dzień dobry :*
Dziękuję za miłe słowa i buziaczki
Macie rację z tym nakręcaniem się. Ja czytając niektóre posty zaczęłam doszukiwać się różnych rzeczy u siebie,korciło mnie żeby testować choć wiedziałam że nie ma po co, itd.. Dlatego musiałam troszkę odpuścićPoza tym tabletki anty wpędziły mnie w doła, po tygodniu brania przytyłam 2 kg,spadło mi libido,chodzę rozdrażniona i w ogóle taka do dupy... Cieszę się że tylko jeden miesiąc mam je brać bo chyba bym z doła w depresję wpadła.
Miłego dnia laseczki :*
Ja mam wysypaną cała brodęNa mnie też tablety strasznie kiepsko działają... dostaje doła, jestem wiecznie napompowana woda i nie mam ochoty na seks... i jeszcze cera sie tak chrzani że nie wiem;/
Olcia chodziło mi o to że mimo iż cieszę się ze wszystkich ciąż jakie tu się ostatnio pojawiły to jest mi ciężko... Bałam się ze którąś z dziewczyn tym urazilam.Hej
Pyzia nie wiem o jaki post chodziale po to tu jesteśmy żeby się chwalić wspierać smucić i zalic ...
Co do tabletek anty jako nastka bralam tabletki ale jak przestałam je brać jakieś dziwne brązowe upławy miałam jak poszłam do gina który mi przepisywal to był tak chamski i do dziś pamiętam jak mi walnął tekstem " nie masz jajeczkowania nigdy nie będziesz mieć dzieci. Chciałas tabletki to masz" wyszlam z gabinetu i nie wiedziałam co mam zrobić ze sobą ...
Nakręcanie się znam to ... Ale najgorzej że w głowie wszystko się blokuje.
Ją wczoraj wypilam lampkę wina i zaczęłam rozmyślanie o tych staraniach i zaczęłam mieć wątpliwości czy aby na pewno to dobry pomysł ...