Podobne tematy
- Zamknięty
- Przyklejony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej kochane. Przepraszam że się nie odzywam, ale ostatnio ciężki okres jakiś mam...
Miało być lepiej po przeprowadzce, a jest coraz gorzej... Możliwe że skończy się wyjazdem gdzieś za granicęI prawdopodobnie będzie to Anglia bo do Niemiec żadne z nas nie chce jechać... Ehh
Ze starań też chyba lipa... Dziś 32 dc, znowu chyba się zaczynają problemy z @ bo już dawno powinna być. Ale ten cykl pierwszy był bez dupka, więc pewnie dlatego. Robiłam wczoraj test, raczej brak II kresek... Oczywiście jak bardzo czegoś się chce to się doszukuje i gdzieś tam każdy minimalny cień już się wydawał kreskąAle mój mnie sprowadził na ziemię oczywiście
Dziwią mnie tylko troszkę inne bóle brzucha i duużo śluzu... Ale to pewnie przed @.
No to się wygadałam... Odezwę się jeszcze pózniej.
O, dzięki za filmik, fajny rzeczywiścieBertha filmik o endometriozoe, tak powstaja torbiele czekoladowefajnie zobraxowane.