Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Niespodzianka dla męża na zajączka super <3Mój chłop stwierdził dziś, że coś jest ze mną nie tak, kiedy zagryzałam surową marchewkę chipsami paprykowymi i gapił się na mnie jak na ufo, więc mu w końcu powiedziałam, że w ciąży jestem. Zamurowalo go
Edit. Dziewczyny czym można pielęgnować skórę twarzy w ciąży, bo mam tak tragiczna twarz, że wstyd. Pełno krosteczek malutkich na brodzie i czole plus większe czerwone ropne... Wyglądam okropnie![]()
Ruda superZuza moja dzidzia ma sie dobrze :-) zaraz po swietach mam wizyte I bede podgladac dzieciaczka:-)
A oni już się uporali.Kup sobie fixsin do plukania zatok. Ja mialam ostatnio zawalone zatoki i dziewczyny mi doradzily. Super sprawa.Ruda superJak ja bym już chciała widzieć mojego dzidziusia ... Wizytę mam w sobotę, ale wątpię, że będzie widać serduszko , bo to dopiero będzie 5t4d chociaż kto wie... W każdym razie postanowiliśmy z M. , że do wizyty już do pracy nie pójdę, bo nie dość że 8 dzień mam zawalone zatoki, od wczoraj boli mnie ucho to jeszcze przywlokłam to do domu , bo synek i M. też chorzy byli... Tyle że ja nie mogę nic wziąć ...
A oni już się uporali.
Dzisiaj tata z synem mają wychodne , a ja właśnie zaraz układam się do spania - kurowania![]()
A i plukaj gardlo woda utleniona, na szklanke przegotowanej wody lyzka wody utlenionej.Kup sobie fixsin do plukania zatok. Ja mialam ostatnio zawalone zatoki i dziewczyny mi doradzily. Super sprawa.
Pij mleko z maslem z czosnkiem, herbate z miodem i cytryna. Ja jeszcze bralam ziolowy sinulan i ziolowy syrop thonsinal. Mi pomoglo.
Z zatok mi schodzila twarda galareta z krwia, migdal byl jak kartofel i z ucha cos splywalo.
Antybiotykow nie chcialam bo by mi sie in vitro odwleklo o kolejny miesiac. Wyleczylam sie tym co dziewczyny polecily.