reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Lenaka za niedługo poczujesz juz ruchy to czy ja wiem czy ten detektor taki potrzebny ja w poprzedniej ciazy słuchałam od 70dnia od ostatniej @, do ruchów teraz próbuje i jeszcze nie słyszę , alw potem juz niepotrzebna bo jak sie rusza to jesu dobrze, a nie widze ktory masz tydzień ? Potem nie mierzą na długość tylko wagę , bo sie cały nie mieści na monitorku wiec moze u Ciebie juz tak daleko ?
A poduchę polecam bardzo :) swoją oddałam koleżankę ktora rodzi jakoś za
Miesiąc i nie korę sie doczekać az dostanę ja spowrotem :) na razie śpię z jaskaki miedzy nogami :)
U mnie leci 14 tydzień, czasami czuję takie intensywne "smyranie" w miejscu gdzie może się znajdować dziecko ale to nie codziennie i w sumie nic konkretnego.
Tak sobie wytłumaczyłam że nie zmierzył bo chwilę wcześniej widział wyniki badań prenatalnych sprzed tygodnia i może uznał że nie jest to potrzebne... potwierdził tylko funkcje życiowe i tyle...cholera go wie ale teraz będę przygotowana na taką sytuację i się nie dam :D;)

Dziewczyny macie na ciele takie jakby żyłki, ja mam ręce i nogi usłane taką pajęczyna jakby, zastanawiam się czy to od zimna mi się robi (bo ciągle mi zimno) czy coś z krążeniem jest nie tak
Poniżej moja ręka :D

Link do: Usunięcie zdjęcia | Fotosik.pl
Ja takie coś miałam w momentach gdy właśnie było mi bardzo zimno, jak przemarzlam, nawet nie zastanawiałam się od czego to bo w niedługim czasie znikalo, a długo już to masz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry