reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Lenaka wszystko jest jak należy :) ja robiłam tam cała wyprawkę dla małego :) jak sa krótkie terminy to maja chyba w osobnym menu i promocyjne ceny - bardzo polecam ta aptekę .

No nie wierze, ale taniocha :eek:
Lenaka wszystko jest jak należy :) ja robiłam tam cała wyprawkę dla małego :) jak sa krótkie terminy to maja chyba w osobnym menu i promocyjne ceny - bardzo polecam ta aptekę .
Muszę się w takim razie jej przyjrzeć, zastanawiam się tylko czy w odpowiednich warunkach jest to wszystko przechowywane, do tej pory korzystałam często z drogerii i perfumerii internetowych jak iperfumy czy kosmetykizameryki i było ok ale apteka to dla mnie ogromna nowość :eek::D

Lenaka i te i perfumy oryginalne ?:) o widzisz :) to polecamy Ci :) koleżanka moja nawet słoiczki tam zamawiała - super wszystko spakowane wiec warunki na pewno ok :)
Hahaha oryginalne :p ;) jak wieczorkiem będę miała chwilkę to ogarnę temat tej apteki :) ale fajnie tylko czemu tak późno się o tym dowiaduję ;)

No nie wierze, ale taniocha :eek:

Muszę się w takim razie jej przyjrzeć, zastanawiam się tylko czy w odpowiednich warunkach jest to wszystko przechowywane, do tej pory korzystałam często z drogerii i perfumerii internetowych jak iperfumy czy kosmetykizameryki i było ok ale apteka to dla mnie ogromna nowość :eek::D
Lenaka spoko. Ceny sa nizsze, bo nie placa czynszu za apteke i pensji farmaceutom;)
Ja czesto zamawiam przez internet leki z apteki doz.pl i odbieram w aptece. Jak tak zamawiam to mam taniej niz jakbym weszla do tej apteki z ulicy.

Lenaka spoko. Ceny sa nizsze, bo nie placa czynszu za apteke i pensji farmaceutom;)
Ja czesto zamawiam przez internet leki z apteki doz.pl i odbieram w aptece. Jak tak zamawiam to mam taniej niz jakbym weszla do tej apteki z ulicy.
Szok takie rzeczy u nas... :eek: ja to byłam nauczona ze do apteki to trzeba iść z suchym prowiantem i stać w kilkumetrowym ogonku moherowych beretów co to samymi pigułami się żywią ;) ale mi niespodziankę zrobiłyście :) :-*

Emka o widzisz jadąc do Polski zapomniałam o Gemini żeby sobie zamówić. Ale na lipiec na pewno sobie zamówię i na karmienie od razu

O mi tu gin polecił elevit gynvital. Nie wiem czy takie same są w Polsce. Tutaj kosztowały 27€ za paczkę. Muszę poszukać czy taniej nie znajdę w internecie.

O tak ja też robiłam na Gemini cała wyprawkę i mają super wybór.
Pierwsze zamówienie robiłam kilka godzin takie długie;-)

reklama
Emka o widzisz jadąc do Polski zapomniałam o Gemini żeby sobie zamówić. Ale na lipiec na pewno sobie zamówię i na karmienie od razu

O mi tu gin polecił elevit gynvital. Nie wiem czy takie same są w Polsce. Tutaj kosztowały 27€ za paczkę. Muszę poszukać czy taniej nie znajdę w internecie.

O tak ja też robiłam na Gemini cała wyprawkę i mają super wybór.
Pierwsze zamówienie robiłam kilka godzin takie długie;-)
Tak pobieżnie przejrzałam co tam jest dla mam i zwariowalam :eek: mają chyba wszystko co będę potrzebowała :) rewelacja to lubię jak wszystko jest w jednym miejscu i jaki duży wybór, te laktatory, wszelkie kremy, oliwki i inne cuda o rety będzie duże zamówienie ;):)

Do góry