reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Bertha kochana Agnesis ma rację ;) przecież wystarczy jeden i już :) Ja bym spróbowała zastosować jakiś żel intymny żeby wspomóc drogę ;) Na pewno nie zaszkodzi a może pomóc. Trzymam mocno kciuki &&&

Bertha - znalazłam wyniki z 3 września 2014 r.
Koncentracja - 11.3 / norma 15
Całkowita liczba - 17 / n. 39
Ruch postępowy - 12 % / n. 32%
Nieruchome - 76 % / norma do 40%
Plemniki prawidłowe - 1% / n. od 4%

Pocieszylam? :)
Tak właśnie moje kochane działa ołów we krwi...

O i ja jestem ;-)
Wczoraj coś mi apka nie działa inne mogłam nic napisać.

Pyzia liczę że się z mężem jednak dogadacie i coś będzie z tych pięknych pęcherzyków :-)

Aniay kciuki za owulacje, żeby była

Agnesis jak znowu będą plamienia lub coś cię zaniepokoi to lepiej jedz j nie myśl że szpital do bani. Bo różnie bywa. Ale mam nadzieję że nie będzie potrzeby. A jak na dzien dzisiejszy?

Lena no lecą tyg jak szalone. Fajnie ze juz bzykacie ;-) My możemy a i tak raz na tydzień. Jakoś ciężko czasami.

Czarna fajnie mąż cie wspiera. To na pewno bardzo pomaga. Kciuki za ten cykl :-)

Strawbelka śliczny avek :-D

Bertha głową do góry i dzialacie. Tak jak dziewczyny piszą, wam wystarczy jeden sprawny działacz :-)

Ruda och jak cudownie mieć tak spokojna ciążę ;-)

I nie pamiętam co jeszcze.
Ja też nie mam na co narzekać. Jedynie te zawroty lekkie przed śniadaniem. Tak to idealnie.
Kupiłam sobie cudne spodnie w HM. O tak u nich to jednak jest wybór dla mam. Jeszcze jedne na oku ale przy następnej wizycie bo miałam robić zakupy dla synka, a wydałam większość na sobie hehe
Dziś 16 tc zaczynam :-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane ja jak staralismy sie o druga corke to dlugo nam nie szlo i martwilam sie o plemniczki meza i duzo wtedy czytalam, wazne jest zeby tez nie przegrzewal miejsc intymnych, np grube spodnie, ciasne itd, jak siedzi to nogi szeroko a nie "razem", wazne zeby duzo nie jezdzil samochodem bo to podobno najgorsze bo nogi sa scisniete i bardzo sie wtedy grzeje. Fajnie zeobic mezowi "chlodne" masaze miejsc intymnych (czyt. jajek):-) :-) powaznie :) Jak bierze prysznic to tez noech proboje sie chlapac na przemian chlodna i ciepla woda (ale nie goraca), i sa takie preparaty dla mezczyzn w aptece, cos kolo 100 zl kosztuja i moze warto ?

Pozdrawiam!

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja wiem o Conceive plus i pre-seed

A to trochę inne żele. Mi chodziło o normalne intymne nawilżające, że nie służą plemnikom :)

Ann dziś już ok. Barwy wróciły do normy. We wtorek mam wizytę to powiem, bo może od tej luteiny coś podraznilam.
Za to mnie męczą mdłości i spać mi się chce. Ale tak wciąż i wciąż...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry