reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Bertha - znalazłam wyniki z 3 września 2014 r.
Koncentracja - 11.3 / norma 15
Całkowita liczba - 17 / n. 39
Ruch postępowy - 12 % / n. 32%
Nieruchome - 76 % / norma do 40%
Plemniki prawidłowe - 1% / n. od 4%

Pocieszylam? :)
Tak właśnie moje kochane działa ołów we krwi...

O, to tez nisko.. Czyli sie mogą przebić te właściwe plemniory mimo takich wyników to dobrze :) dzięki :*

Dziewczyny a jak to jest z wyliczeniem macierzyńskiego przez ZUS? Liczą średnią z ostatniego roku, ale jak się idzie na zwolnienie to liczą ten okres też? Czy tylko ten fizycznie przepracowany? Chodzi mi o to że w styczniu dostałam podwyżkę, jak pójdę na zwolnienie np. w maju to liczyć będą od stycznia do maja, a resztę miesięcy z poprzedniego roku czy jak? Nie wiem czy zrozumiecie o co mi chodzi, bo nie umiem tego wytłumaczyć :-p

Dziewczyny a jak to jest z wyliczeniem macierzyńskiego przez ZUS? Liczą średnią z ostatniego roku, ale jak się idzie na zwolnienie to liczą ten okres też? Czy tylko ten fizycznie przepracowany? Chodzi mi o to że w styczniu dostałam podwyżkę, jak pójdę na zwolnienie np. w maju to liczyć będą od stycznia do maja, a resztę miesięcy z poprzedniego roku czy jak? Nie wiem czy zrozumiecie o co mi chodzi, bo nie umiem tego wytłumaczyć :-p
Chyba licza srednia z ostatnich przepracowanych 12 miesiecy. Tak mi sie wydaje.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie dziewczyny, jak weekend mija? My właśnie wróciliśmy z obiadku u mojej mamci, pojadłam pyszności a gotowanie mnie ominęło ;):D
z samego rana byłam też w laboratorium zrobić badanie moczu i morfologie a przy okazji TSH i po dwóch godzinach miałam już wyniki ale za to cholera kolejne dwie przepłakałam bo wydają mi się niezbyt dobre. Morfologia średnio a w dodatku w moczu obecne białko i TSH też skoczylo od ostatniego badania, a było 1,95. Jestem załamana, jeszcze mnie znów od wczoraj brzuch trochę pobolewa. Dobrze że w środę wizyta u lekarza to może coś zaradzi na te wyniki badań, a zresztą wrzucę je tutaj jesteście mądre i pewnie będziecie wiedzieć co mi dolega. Boże żeby to nie było nic poważnego i oby nie miało wpływu na maleństwo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry