Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nie spalam w nocy. Brzucho bolało. Czekałam aź dostane @. Teraz nie śpię od 5:30. Boję sie iść do łazienki zobaczyć czy jest bo ciągle ciagnie mnie w dół. Mam ochote zacisnac kolana żeby nic nie moglo polecieć.
Jeszcze 4 dni.
Ktoś dziś testuje?
I o co chodzi z grupą?
Ja juz przedtalam sie nastawiac, ze a musze urodzi wtedy a wtedy. Zreszta juz i tak bedzie wieksza roznica niz 3 lata, ale dola i tak mam.
U nas snieg dzisiaj sypie. Musialam busem jechac z malym do przedszkola bo sie nie przygotowalam na snieg. Potem bieglam w tym sniegu na busa do pracy i juz czuje jutrzejszy bol gardla ..
Needi sama nie wiem o co chodzi z ta grupa. Byla taka opcja to zalozylam i jak chcecie to was zaprosze i razem zobaczymy co to. Najwyzej sie usunie
Dzień dobry i miłego dnia wszystkim!
Pewnie nie mam szans was dzisiaj nadrobić po powrocie, ale może.. wieczorkiem.. przy kominku dziś stwierdziłam, że ja lubię zimę. Mam więcej czasu i jestem bardziej wypoczęta - wieczory długie to czasu na relaks więcej. Pod warunkiem, że nie muszę gnać autem na drugi koniec Polski
Wlasnie jaka grupa? Ja pije kawke i pewnie dzisiaj listonosz przyniesie mi moje materiały do szycia
Ruda ja do @ mam jeszcze 5 dni ale i tak czuje ze nadejdzie.
Ale mialam ostatnio piękny sen. Snily mi sie święta i ze przed cala kolacja ubralam mloda w koszulkę z napisem " bede wspaniałą starszą siostrą" i wszyscy sie zachwycali tym faktem.