reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Witam się poweekendowo :)

Czytając kwestie szkołi i przedszkola, to ja uważam, że posyłanie dziecka w wieku 6 lat do szkoły to jest jedna wielka pomyłka, jedno wielkie widzi mi się naszego Państwa. Owszem do przedszkola to bym nawet 3 letnie posłała. Jak taki 6-latek ma usiedzieć 45 minut w ławce i uczyć się? Nie lepiej, żeby jeszcze ten jeden rok bylo w przedszkolu i uczyło się przez zabawe? A tu nawet w przedszkolach uczyć nie wolno. Normalnie paranoja to polskie szkolnictwo... Jeszcze najchętniej bym usunęła gimnazja, ale to osobny temat...

Ja już po dniach płodnych i zostało jakieś 10 dni do @. Narazie jestem spokojna, ale nie wiem co to będzie jak @ będzie tuż, tuż...

Claudia GRATULUJE :) Ty to potrafisz trzymać język za zębami. Wiedzieć wcześniej i nie powiedzieć.. Masz cierpliwość ;p

Jestem tez tego samego zdania co karolo1507

Ruda1991 byłam z nim u logopedy i dowiedziałam sie tyle ze każde dziecko rozwija sie w swoim tempie i tyle, ze jest bardzo dużo chłopców którzy maja około 4 lat i mówią pojedyncze slowa

Sikulinda co u ciebie?

Olha nauczy się a jak cie to martwi to idź do logopedy i zobaczysz co ona powie
a u mnie czas szybko płynie, praca, dom, szkoła czasu wolnego dla męża mam jak na lekarstwo, a dla siebie jeszcze mniej, jak w końcu się "uda" to nie wiem gdzie wepchnę dzidzie w ten napięty terminarz :-D

w gimnazjum to chyba największe patologie się rodzą :/...ktoś powinien zrobić w tym porządek

Nie nic nie dostałam, oczywiście sama z nim próbuje ćwiczyć na różne sposoby w domu przy różnych zabawkach edukacyjnymi, ale różnie mu to idzie. Zamierzam iść jakoś niedługo znów do logopedy ale tym razem do jakiegoś porzadnego

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry